Aubrey Mallalieu is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

He Snoops to Conquer

1945 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1945. Komedie van Marcel Varnel. Met o.a. George Formby, Robertson Hare, Elizabeth Allen en Aubrey Mallalieu.

Formby heeft hier te weinig goed materiaal om echt overeind te blijven in de rol van klusjesman die een corrupte gemeenteraad ontmaskert.

Asking For Trouble

1942 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1942. Komedie van Oswald Mitchell. Met o.a. Max Miller, Carol Lynne, Mark Lester, Wilfrid Hyde-White en Billy Percy.

Een illegale gokbaas doet zich voor als jager op groot wild, om aan de politie te ontsnappen en om een vrouw te helpen die verloofd is met de echte jager. De ster van de Engelse music- hall, Miller, voelt zich best thuis in dit verhaal en hij krijgt de lachers op zijn hand, ondanks het malzinnige plot.

Penn of Pennsylvania

1941 | Biografie, Historische film

Verenigd Koninkrijk 1941. Biografie van Lance Comfort. Met o.a. Clifford Evans, Deborah Kerr, Dennis Arundell, Aubrey Mallalieu en D.J. Williams.

Herhalingen werken verpletterend op deze soms intelligente maar vooral vervelende biografie van de Quaker William Penn. Hoogtepunten zijn zijn proces voor vrijheid van geloof, en het stichten van de kolonie in Pennsylvania.

Gert and Daisy's Weekend

1941 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1941. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Elsie Waters, Doris Waters, Iris Vandeleur, John Slater en Elizabeth Hunt.

Twee zusters van middelbare leeftijd worden tijdens WO II naar het plattelandand gestuurd om evacu├ęs te verzorgen. Daar worden zij beschuldigd van een juwelendiefstal. Grove, snelle komedie, op het lijf geschreven van Elsie en Doris Waters, die in de oorlog populair waren als radio-komieken. Meer snikken dan glimlachjes.

The Face at the Window

1939 | Horror, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1939. Horror van George King. Met o.a. Tod Slaughter, Marjorie Taylor, John Warwick, Leonard Henry en Aubrey Mallalieu.

Parijs, 1880. Een moordenaar, die bekend staat als 'De Wolf', gebruikt zijn zwakzinnige broer om de aandacht van zijn slachtoffers af te leiden. Hij raakt behoorlijk van slag, wanneer een van zijn slachtoffers hem lijkt te beschuldigen. Een van de sappigste rollen uit de loopbaan van Slaughter. Gebaseerd op het vaak verfilmde toneelstuk van F. Brooke Warren.

Prison Breaker

1936 | Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 1936. Misdaad van Adrian Brunel. Met o.a. James Mason, Ian Fleming, Marguerite Allan, Wally Patch en Andrews Engelmann.

Een man redt zijn vriend, een geheim agent (Mason), die in de gevangenis is beland door moord op de vader (Engelmann) van het meisje op wie hij verliefd is (Allan). Aardig gespeeld. Naar het boek van Edgar Wallace.

Music Hath Charms

1935 | Muziek

Verenigd Koninkrijk 1935. Muziek van Thomas Bentley, Alexander Esway, Walter Summers en Arthur Woods. Met o.a. Henry Hall, W.H. Berry, Carol Goodner, Arthur Margetson en Lorna Hubbard.

Henry Hall, zijn orkest en zijn luisteraars beleven een reeks wonderlijke avonturen. Op het lijf geschreven van de beminde Engelse bandleider, wiens muziek een buitengewone en ver-rijkende invloed heeft op mensen - van gestrande bergbeklimmers en ontdekkingsreizigers in de Afrikaanse wildernis tot ruzie├źnde geliefden. Grote pret.