Arturo Soto Rangel

Acteur

Arturo Soto Rangel is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

La Marca del Cuervo

1957 | Avonturenfilm

Mexico 1957. Avonturenfilm van René Cardona. Met o.a. Antonio Aguilar, Rodolfo Landa, Martha Valdés en Arturo Soto Rangel.

Een gemaskerde vreemdeling neemt het op tegen de schurk die in de hele streek angst en paniek zaait. Een inferieure variant op ZORRO.

El Vividor

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Tin Tan, Martha Mijares, Marcelo en Arturo Soto Rangel.

Twee zwervers gaan naar de paardenrennen en worden daar rijk. Gebaseerd op het beroemde verhaal Avivato van Ariel Cortazzo. Eerder verfilmd en met aanmerkelijk meer succes, in 1949 in Argentinië, onder de oorspronkelijke titel van de roman.

Cuidado con el amor

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Pedro Infante, Elsa Aguirre, Oscar Pulido en Arturo Soto Rangel.

Drie vrienden besluiten een huis af te breken, omdat er een schat onder zou liggen. Volkomen oninteressant.

Les orgueilleux

1953 | Drama

Frankrijk/Mexico 1953. Drama van Yves Allégret. Met o.a. Michèle Morgan, Gérard Philipe, Carlos López Moctezuma, Victor Manuel Mendoza en Michèle Cordoue.

In een Mexicaans dorpje breekt een tyfus-epidemie uit, waarvan een Fransman op doorreis het eerste slachtoffer is. Zijn weduwe kan zonder geld niet verder reizen en zoekt steun bij een landgenoot, een gedesillusioneerde drankzuchtige arts. De man voelt zich door de epidemie genoodzaakt om zijn medische praktijk weer op te starten waardoor hij zijn zelfvertrouwen terugvindt. De film naar een verhaal van Sartre weet heel knap de afmattende hitte en het isolement te suggereren, waarbij de damesachtige Morgan steeds meer uit de plooi raakt.

Ansiedad

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Miguel Zacarías. Met o.a. Libertad Lamarque, Pedro Infante, Irma Dorantes en Arturo Soto Rangel.

Een echtpaar doet alsof een van hun pas overleden kindertjes een ontvoerd kind is. Een regelrechte smartlap.

Soy mexicano de acá de este lado

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Rosa Carmina, Roberto Cañedo, Rodolfo Acosta en Arturo Soto Rangel.

Een jonge libertijn wordt uit huis gezet en neemt zijn vriendin mee naar het huis van een oom, waar zij doen alsof zij getrouwd zijn. Langdradig en onsamenhangend.

La Ciudad perdida

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Agustín P. Delgado. Met o.a. Martha Roth, Roberto Ramaña, Esperanza Issa en Arturo Soto Rangel.

De inwoners van een stad zijn in de eeuwige strijd tussen rijkdom en armoede verwikkeld. Uitermate slecht melodrama dat tekeningen en foto's door elkaar gebruikte.

El Infierno de los pobres

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, Luis López Somoza, Arturo Soto Rangel en Beatriz Ramos.

Een meisje wordt, nadat zij zwanger is geraakt van een rijkaard, prostituée om haar moeder en kind te kunnen onderhouden. De eerste film rond deze hoofdrolspeelster; de volgende twee zouden heten PERDICION DE MUJERES en HOMBRES SIN ALMA. Ze zijn alle drie gebaseerd op de roman Percal van José G. Cruz. Te koud en te langdradig.

Curvas peligrosas

1950 | Komedie, Musical

Mexico 1950. Komedie van Tito Davison. Met o.a. Leonora Amar, Carlos Cores, Fanny Schiller en Arturo Soto Rangel.

Een koorzangeres gaat als lichtekooi door het leven en jaagt alle mannen, vooral de getrouwden onder hen, het hoofd op hol. Deze compleet mislukte film betekende het einde van de filmcarrière van de wulpse Leonora Amar. Haar rondingen wáren vervaarlijk, dat moet worden gezegd.

Tú, sólo tú

1949 | Komedie

Mexico 1949. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Rosita Quintana, Luis Aguilar, Luis Alcoriza en Arturo Soto Rangel.

Als een jongeman naar de stad gaat om zijn verloofde op te zoeken, blijkt dat zij bij een cabaret werkt. Vanaf dat moment geraken de personages in allerlei verwikkelingen, die ertoe moeten leiden dat zij bij hem terug komt. Onsamenhangend en absurd; de regisseur heeft geen flauw idee gehad van wat hij aan het filmen was.

Su última aventura

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Met o.a. Arturo de Córdova, Esther Fernández en Arturo Soto Rangel.

Een gangster wint in de loterij vijf miljoen pesos, maar hij kan ze niet innen, omdat de politie dan weet waar hij zit. Hij beraamt dus een plan. Deze film wordt beschouwd als de beste Mexicaanse komedie van 1946.

Morenita clara

1943 | Drama

Mexico 1943. Drama van Joselito Rodriguez. Met o.a. Evita Muñoz, Margarita Mora en Arturo Soto Rangel.

Een rijkaard onterft zijn zoon omdat die getrouwd is met een zigeunerinnetje, dat een grappig kind van hem heeft. Een draak van een melodrama, opgesmukt met danspartijen van de kleine Evita Muñoz, die een aanmerkelijk overtuigender rol speelt dan de rest van de cast.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arturo Soto Rangel op televisie komt.

Reageer