George Pearce

Acteur

George Pearce is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Lone Rider

1930 | Western

Verenigde Staten 1930. Western van Louis King. Met o.a. Buck Jones, Vera Reynolds, Harry Woods en George Pearce.

Woods is de leider van een bende die een postkoets overvalt. Jones is lid van die bende, maar wanneer Woods Reynolds wil ontvoeren neemt Jones het tegen zijn baas op. Hierdoor komt hij tussen twee vuren te staan. Dit is de eerste sprekende western van Jones en zijn eerste film sinds twee jaar. Binnen drie jaar zou hij de populairste westernster van zijn tijd zijn.

Wild West Romance

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van R. Lee Hough. Met o.a. Rex Bell, Caryl Lincoln, Neil Neely, Billy Butts en Jack Walters.

Het filmdebuut van Bell in de eerste van een serie van vier westerns voor Fox. In deze plezierige western wordt Bell verliefd op de dochter van de dominee, maar hij moet een harde noot kraken met de plaatselijke schurk, die eerst als zodanig ontmaskerd moet worden. Lincoln is de dochter van dominee Pearce en Neely is de schurk. Jongensster Butts heeft een aardig rolletje.

Three Word Brand

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Lambert Hillyer. Met o.a. William S. Hart, S.J. Bingham, Jane Novak, Gordon Russell en George Pearce.

Hart speelt een drievoudige rol in deze onderhoudende western. Eerst is hij een vader die met zijn tweelingzonen door Indianen wordt aangevallen. Hij houdt stand tot zijn zonen in veiligheid zijn, om dan vechtend ten onder te gaan. De film volgt de beide broers die ieder hun weg gaan, één van hen brengt het zelfs tot gouverneur. Tegen het eind vinden de beiden elkaar. Hillyer schreef naar een verhaal van Will Reynolds. Harts vaste cameraman, Joe August, was nog steeds van de partij.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Pearce op televisie komt.

Reageer