Marilyn Mills

Acteur

Marilyn Mills is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Tricks

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Bruce Mitchell. Met o.a. Marilyn Mills, J. Frank Glendon, Gladys Moore, Myles McCarthy en Dorothy Vernon.

Western-komedie over Marilyn Mills, die een droom heeft; als ze uit het oosten thuiskomt op de ranch van haar vader, gaat de droom werkelijkheid worden: ze vindt inderdaad een nieuwe voorman, Glendon, en er is ook een bende veedieven. Aan het eind is de bende onschadelijk gemaakt en zijn zij beiden voor het leven samen. Cooper speelt een cowboy. Mary Bruning was de scenario-schrijfster en William Adams de cameraman.

The Cactus Cure

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Yakima Canutt, Wilbur McCaugh en Marilyn Mills.

Rijke pa zendt zoon Hatton naar het Wilde Westen om een man te worden. Die komt onmiddellijk in botsing met voorman Canutt, die later ook nog een schurk en een veedief blijkt te zijn. Hatton komt dan in actie en is intussen verliefd geworden op de dochter van de rancher. Ben Wilson was de producent, voor wie Hatton een serie van twaalf westerns zou spelen.

Riders of the Plains

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Jacques Jaccard. Met o.a. Jack Perrin, Marilyn Mills, Ruth Royce, Charles Brinley en Kingsley Benedict.

Serial in vijftien hoofdstukken. Doorsnee-western, geschreven door Jaccard en Karl Coolidge voor Arrow. Perrin maakt weer allerlei narigheid mee. Hij wordt zelfs gevangengenomen door de outlaws maar heeft inmiddels zijn vaste vriend gevonden: zijn paard Starlight dat hij eerder dat jaar in een normale western introduceerde. Het paard zou net zo befaamd worden bij de genre-fans als de ster zelf, of als Tony van Tom Mix en Fritz van William Hart.

Horse Sense

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Marilyn Mills, Elias Bullock, Leon Kent en Ray Thompson.

Een bekend westernthema over cowboy Dick, die door een bankovervaller gedwongen wordt met hem van kleding te wisselen; daardoor zien de achtervolgers hem aan voor de dader. Ben Wilson was de producent.

Come On Cowboys!

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Marilyn Mills, Harry Fenwick en Philip Sleeman.

Sleeman wil met Mills trouwen; haar voogd, Fenwick, beweegt haar daartoe omdat hij Sleeman een grote som geld schuldig is. Mills weigert en wordt verliefd op cowboy Hatton. Sleeman wil Hatton laten vermoorden. Hayes en Hatton schreven samen het verhaal voor producent Ben Wilson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marilyn Mills op televisie komt.

Reageer