Jun Fujimaki

Acteur

Jun Fujimaki is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Daimajin

1966 | Avonturenfilm, Fantasy

Japan 1966. Avonturenfilm van Kimiyoshi Yasuda. Met o.a. Miwa Takada, Yoshihiko Aoyama, Jun Fujimaki, Ryutaro Gomi en Tatsuo Endo.

Een stenen afgodsbeeld komt tot leven om zijn gelovigen tegen een tiran te beschermen. Een van de meesterwerken van de Japanse fantastische film, die met voortreffelijke visuele middelen op zeer suggestieve wijze een sfeer van heidens geweld oproept. De film heeft een vervolg: DAIMAJIN IKARU.

Hana no Kodokan

1965 | Actiefilm

Japan 1965. Actiefilm van Shunkai Hongo. Met o.a. Miwa Takada, Jun Fujimaki en Hizuru Takachiho.

De jongeman Hideyuki, een expert in jiu-jitsu, begrijpt dat hij judo moet leren als hij zijn rivaal Noda wil verslaan. Deze onbetekenende en langdradige film over Japanse vechtsporten is slechts van sociologisch belang.

Yakuza no Kunsho

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Umeji Inoue. Met o.a. Jiro Tamiya, Jun Fujimaki, Kojiro Hongo en Masayo Banri.

De gangster Kawashima is klaar om zich te wreken op de rivaliserende bende. Typische een stereotiepe film in het Yakuza- genre die niet is te onderscheiden van de rest uit die tijd. Bovendien dit keer echter zonder karakterspelers.

Nessa no Tsuki

1963 | Avonturenfilm, Romantiek

Japan 1963. Avonturenfilm van Shigeo Tanaka. Met o.a. Kojiro Hongo, Charito Solís, Jun Fujimaki, Yasuko Nakata en Ken Utsui.

Een Japanse ingenieur wordt onder dwang naar het onbekende koninkrijk van Funan gevoerd, waar hij een verhouding met de prinses krijgt en zich verwikkeld ziet in allerlei koninklijke intriges. Een absurde eclectische film, bijna lachwekkend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jun Fujimaki op televisie komt.

Reageer