Jack Thorne

1978 Scenarist

Jack Thorne (1978) is scenarist.
Er zijn 3 films en 1 serie gevonden.

Wonder

2017 | Drama

Verenigde Staten 2017. Drama van Stephen Chbosky. Met o.a. Owen Wilson, Julia Roberts, Jacob Tremblay, Mandy Patinkin en Daveed Diggs.

August Pullman is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe.

National Treasure

2016 | Drama

2016. Drama van Met o.a. Robbie Coltrane, Julie Walters, Andrea Riseborough, Babou Ceesay en Tim McInnerny.

August Pullman is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe.

Don't Take My Baby

2015 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2015. Drama van Ben Anthony.

Ja, Anna (Madeley) is aan haar rolstoel gekluisterd. En ja, Tom (Long) heeft een serieuze visuele handicap. Betekent dat dan ook dat ze geen goede ouders kunnen zijn voor hun baby Danielle?. Sociaal werkster Belinda (Mosaku) ziet het in elk geval niet zitten. De documentaire-achtergrond van regisseur Anthony is duidelijk voelbaar in dit sociaal-realistische televisiedrama, geproduceerd voor het derde BBC-kanaal, dat indringend duidelijk maakt op welke maatschappelijke hobbels mensen met handicaps zoal stuiten. Prima geacteerd, en gebaseerd op een waargebeurde geschiedenis.

War Book

2014 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2014. Drama van Tom Harper. Met o.a. Ben Chaplin, Phoebe Fox, Sophie Okonedo en Kerry Fox.

Het spannende War Book speelt zich af in één ruimte en stelt politieke en morele kwesties aan de orde die in deze crisistijd - met IS, ebola en Oekraïne - zeer actueel zijn: wie moeten we als eerste helpen, hoe kunnen we voedsel en medicijnen rantsoeneren, willen we wel of niet samenwerken met de VS en als laatste de cruciale kwestie: wanneer gaan we de allesverwoestende atoomwapens inzetten? Persoonlijke voor- en afkeuren spelen een rol in de hoogoplopende discussies die de sterke ensemblecast laat schitteren. Het prikkelende scenario is gebaseerd op informatie die in 2009 werd vrijgegeven: tijdens de Koude Oorlog oefenden Britse ambtenaren daadwerkelijk met zulke 'War Books'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jack Thorne op televisie komt.

Reageer