Neil Flanagan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hollywood Zap

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van David Cohen. Met o.a. Ben Frank, Ivan E. Roth, De Waldron, Claude Earl Jones en Chuck Mitchell.

Roth, een ietwat sullige assistent-bedrijfsleider van een supermarkt in een gat in Michigan, is gefrustreerd door het feit dat zijn vader verdween toen hij amper zes was. Op een dag geeft hij zijn werk op en gaat zijn vader zoeken, die volgens de jongste berichten in Hollywood verblijft. Onderweg pikt hij een video-freak, Frank, op, een bedrieger eerste klas. Dit is slechts de eerste van een hele reeks extravagante personages die hij ontmoet op zijn zoektocht naar zijn vader. Een ondermaatse komedie die een satirische spiegel wil zijn van het hedendaagse Los Angeles en de mensen die er verblijven. Eerlijk gezegd, na vijf minuten kan je het allemaal niet veel meer schelen, want het wordt allemaal zo amateuristisch gebracht en gespeeld dat iedereen met een gezond gevoel voor [KL]bad taste[KLE] (eigen aan productiehuis Troma) het voor bekeken houdt. Anderen kunnen er best helemaal niet aan beginnen. Cohen schreef het scenario en achter de camera stond Tom Frisby Fraser.

Sometime Sweet Susan

1974 | Erotiek

Verenigde Staten 1974. Erotiek van Saul Cassella. Met o.a. Harry Reems, Shawn Harris, Sarrah Nicholson en Neil Flanagan.

De diverse persoonlijkheden van een mooie, jonge en sexy vrouw leiden haar tot seksueel ingewikkelde situaties. De lange, gepassioneerde seksscènes, waaronder een grof verkrachtingsfragment, hebben voor een pornofilm een schokkend effect.

Garu the Mad Monk

1970 | Horror

Verenigde Staten 1970. Horror van Andy Milligan. Met o.a. Neil Flanagan, Judith Isral, Jacqueline Webb, Julia Willis en Ron Keith.

Een geschifte monnik martelt op een afgelegen eiland gevangenen en wordt daarbij geassisteerd door zijn ma[KA4]itresse (die vampier is) en een gebochelde die Igor heet. Een puinhoop. Ook bekend als GURU THE MAD MONK.