Francesca Reggiani is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ricky e Barabba

1993 | Komedie

Italië 1993. Komedie van Christian De Sica. Met o.a. Renato Pozzetto, Christian De Sica, Franco Fabtizi, Francesca Reggiani en Sylva Koscina.

De Sica als Barrabas een zwerver, die uit een familie komt waar het zwerven in het bloed zit, houdt ook van luxe. Hij redt onbedoeld het leven van Ricky (Pozzetto), een rijkaard die zijn zakenimperium ziet afbrokkelen en zelfmoord wil plegen. Ricky`s vrouw (Reggiani), een sluwe feeks, wil wel graag van hem af. Zij deelde reeds het bed met zijn zakelijke rivaal en wisselde cruciale informatie met hem uit. Ricky en Barrabas lijken misschien een vreemd stel maar hebben elkaar nodig. Ze sporen Reggiani op en zijn haar tenslotte te slim af. De film in zijn geheel heeft niets oorspronkelijks en er valt nauwelijks te lachen. Pozzetto's komische talenten - hij verrekt er nooit één spier bij - worden hier verspild, ondanks zijn dappere pogingen zijn personage wat tot leven te brengen. Het gebruikelijke platvloerse en tegendraadse personage dat De Sica neerzet, komt eveneens magertjes over en vervalt bovendien in herhaling. Technisch goed gedaan. Ook bekend als RICKY AND BARRABAS.

Le donne non vogliono più

1993 | Komedie, Erotiek

Italië 1993. Komedie van Pino Quartullo. Met o.a. Pino Quartullo, Lucrezia Lantel Della Rovere, Antonella Ponziani, Francesca Reggiani en Rosalinda Celentano.

Een man wil beslist vader worden en denkt nergens anders aan. Zijn vriendin denkt er heel anders over, eigenlijk denkt ze helemaal nergens over. Een andere vrouw wil tegen elke prijs een echtgenoot bemachtigen, en is bereid zwangerschap op de koop toe te nemen. Tenslotte zijn er twee meisjes die van elkaar houden en besluiten hun verbintenis te bekrachtigen met een kind. Daarvoor moeten ze wel een man vinden die een van hen zwanger wil maken. Kortom een sekskomedie met een serieuze inhoud. Het is de tweede film van acteur/regisseur Quartullo en het resultaat mag er zijn. Humoristisch, smaakvol bloot, enkele komische seksscènes en uitstekend spel.

Sognando la California

1992 | Komedie

Italië 1992. Komedie van Carlo Vanzina. Met o.a. Massimo Boldi, Nino Frassica, Antonello Fassari, Maurizio Ferrini en Francesca Reggiani.

Een verschrikkelijk platvloerse en oninteressante komedie, bovendien slecht geregisseerd. Dit zotte verhaal gaat over vier personen die ooit aan de medische faculteit van de Universiteit van Bologna hebben gestudeerd. Na vijftien jaar tijdens een re[KA3]unie ontmoeten ze elkaar weer. Het is augustus, de maand waarin de meeste Italianen op vakantie gaan. De vier medici besluiten hun jeugddroom waar te maken: een reis door de USA van de ene naar de andere kust. Ze landen in Miami, Florida, en huren een oude Cadillac om naar Californi[KA3]e te rijden. Boldi ontmoet zelfs Bo Derek (als zichzelf) en wordt slachtoffer van een grap met een verborgen camera. Ook bekend als CALIFORNIA DREAMING.

Le finte bionde

1989 |

Italië 1989. Carlo Vanzina. Met o.a. Cinzia Leone, Bruna Feirri, Francesca Reggiani, Alessandra Casella en Cinzia Bofantini.

Een parodie op de Italiaanse obsessie met blond haar en de nieuwste trends. De vrouwen in de steden doen van alles om slank te blijven en verven hun haar blond. Een onderhoudende satire over het anders willen zijn dan je bent.