Gisia Paradis is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Mecanismo interior

1971 | Drama

Spanje 1971. Drama van Ramón Barco. Met o.a. María Mahor, Dean Selmier, Gisia Paradis en Emiliano Redondo.

Een vrouw op rijpere leeftijd lijdt aan een steeds erger wordende neurose. Een zeer slechte, onuitstaanbare produktie met een pseudo-experimenteel karakter. De eersteling van Ramón Barco.

Tengo que abandonarte

1969 | Drama

Spanje 1969. Drama van Antonio del Amo. Met o.a. Jaime Toja, Esther Riera, Gisia Paradis en Tomás Blanco.

Een jonge vrouw wantrouwt de bedoelingen van haar verloofde.Een onbeschrijfelijk knoeiwerk, dat haast zonder dat te willen surrealistisch is.

El Tesoro de Makuba

1966 | Avonturenfilm

Spanje 1966. Avonturenfilm van José María Elorrieta. Met o.a. Cameron Mitchell, Mara Cruz, Gisia Paradis en Pastor Serrador.

Op een eiland van de Stille Zuidzee is een groep avonturiers op zoek naar een schatkist gevuld met parels. Een grove B- film.

Muere una mujer

1964 | Misdaad

Spanje 1964. Misdaad van Mario Camús. Met o.a. Alberto Closas, Gisia Paradis, Tomás Blanco en Mabel Karr.

Een zakenman vindt op een dag het lijk van een vrouw in zijn auto. Een erg flauwe film, geschreven door de overschatte regisseur en Carlos Saura.

Pablo Buen viaje

1959 | Drama

Spanje 1959. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Ettore Manni, Gisia Paradis, María del Valle en Carlos Casaravilla.

Een handelsreiziger leert op een van zijn reizen een meisje kennen. Hij trouwt met haar en laat zodoende zijn verloofde in de steek. Een van de weinige films van Iquino die de moeite waard is.

A sangre fría

1959 | Misdaad

Spanje 1959. Misdaad van Juan Bosch. Met o.a. Arturo Fernández, Gisia Paradis, Carlos Larrañaga en María Mahor.

Een jongeman van eenvoudige afkomst neemt zich voor hoe dan ook zijn levensstandaard te verbeteren, al moet hij daarvoor zijn toevlucht nemen tot de misdaad. Eén van de weinig aanvaardbare Spaanse detectivefilms.

The Marines Are Coming

1934 | Drama

Verenigde Staten 1934. Drama van David Howard. Met o.a. William Haines, Conrad Nagel, Esther Ralston, Edgar Kennedy en Isabel Garcés.

Een afgezaagde oorlogsfilm rond Haines, een oude MGM-ster uit jaren twintig. Simpele actie en geschikt voor verstokte liefhebbers van het genre.