Kristine Rose

Acteur

Kristine Rose is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Round Trip To Heaven

1992 | Komedie, Actiefilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Komedie van Alan Roberts. Met o.a. Ray Sharkey, Corey Feldman, Zach Galligan, Julie McCullough en Rowanne Brewer.

Baardeloze melkmuilen Feldman en Galligan mogen een Rolls Royce naar Palm Beach brengen. Dat zien ze wel zitten, omdat daar de Miss Future-verkiezing gehouden wordt en ze hopen er leuke meiden te kunnen imponeren met hun voertuig zodat ze die kunnen versieren. Ze weten niet dat Sharkey een gestolen fortuin in de auto heeft verstopt en hij hen volgt met de filosofie dat een mensenleven altijd minder waard is dan een hoop poen. De gangster wordt op zijn beurt geschaduwd door twee onhandige cops. Typische ingrediënten voor een platte klucht en dat is het dan ook. Het scenario is van Shuki Levy, Winston Richards en Alexander Tabrizi. Het overdreven spel is storend en werkt op den duur enerverend. Uitsluitend voor overjaarde pubers die kunnen genieten van het domme bloot en de infantiele verhaalswendingen. Fotograaf van dienst was James Mathers.

Passion's Flower Dangerous Game

1990 | Thriller, Erotiek

Italië 1990. Thriller van Joe D'Amato. Met o.a. Kristine Rose, Robert Labrosse, Kristine Frischhertz en Jack Ciolino.

D'Amato op de derderangs peepshow-toer met een driehoeksgeval waarin Rose een uit de gevangenis ontslagen jongeman een lift geeft, hem versiert en mee naar huis brengt waar hij de broer van haar man blijkt te zijn. De wellust viert hoogtij, maar het verhaal van Sergio Arriotti is ongeloofwaardig en onbeholpen, terwijl het videohuurders zou moeten blijmaken; derhalve heeft het meerdere titels: PASSION FLOWER, FORBIDDEN AFFAIRS.

11 giorni - 11 notti (4)

1990 | Erotiek

Italië 1990. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Kristine Rose, Ruth Collins, Frederick Lewis, Maurice Dupré en Kristin Cuadrado.

Een multimiljonair laat zijn fortuin na volgens de seksuele capaciteiten van zijn erfgenamen. Sarah Asproon schreef het onvoorstelbaar debiele script waarin de muze van D'Amato, Rose, als een geile meid de uitvoering van het testament op zich neemt. Regisseur D'Amato heet in werkelijkheid Aristide Massaccesi.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kristine Rose op televisie komt.

Reageer