Andreas Poulsson

Cameraman

Andreas Poulsson is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Due East

2002 | Drama

Verenigde Staten 2002. Drama van Helen Shaver. Met o.a. Robert Forster, Kate Capshaw, Clara Bryant, Erich Anderson en Cybill Shepherd.

Small town zwangerschapsdrama, gemaakt voor de Amerikaanse televisie, waarin het keurige meisje Mary Faith (i.e. Maria Geloof, gespeeld door parttime Vampire Slayer Clara Bryant) haar godvrezende zuidelijke dorpsgenoten zodanig weet te masseren dat ze jubelend achter haar ongeplande zwangerschap staan. En alsof dat niet genoeg is produceerden de makers ook nog tal van subverhaaltjes over onder meer rouwende ouders en kinderen, tegensputterende ex-echtgenoten, weifelende vaders, natte badkamers, een hitsige dame (Cybill Shepherd), een rechtlijnige rector, nachtelijke bijles en alcoholisme.

By Dawn's Early Light

2000 | Drama, Familiefilm, Western

Verenigde Staten 2000. Drama van Arthur Allan Seidelman. Met o.a. Richard Crenna, David Carradine, Chris Olivero, Patrick David en Gary Bisig.

Voorspelbare familiefilm geproduceerd voor de Amerikaanse kabel over een verwend jongetje uit Los Angeles dat door zijn nuchtere cowboy-opa (Richard Crenna) in Colorado en omstreken wordt onderwezen in de waarden en normen des levens. Acteur Richard Crenna (de leermeester van Rambo in de gelijknamige filmserie) overleed januari 2003. Hij werd 76 jaar oud. By Dawn's Early Light was zijn voorlaatste film.

A côté de ses pompes

1986 | Komedie, Drama

Canada 1986. Komedie van John N. Smith. Met o.a. Pat Dillon, Fabien Gibbs, Sylvie Clarke en Debbie Grant.

Het onderwerp van deze film is uiterst dun: een meisje van achttien jaar komt erachter dat ze zwanger is, waarna de verwekker vol goede wil de rol van aanstaande vader op zich probeert te nemen. De regie heeft niets te betekenen, wat een zekere mate van filmische armoede verklaart, maar gelukkig spelen de acteurs met veel overtuiging. Bovendien is deze film vanuit documentair oogpunt interessant voor de Europese kijker, omdat hij een beeld geeft van het dagelijks leven van de zwarte gemeenschap in Montreal. Scenario van de regisseur en David Wilson. Camerawerk van Andreas Poulsson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andreas Poulsson op televisie komt.

Reageer