Anselmo Vasconcellos

Acteur

Anselmo Vasconcellos is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Erotic Tales: Sambólico

1996 | Actiefilm

Finland/Duitsland/Brazilië 1996. Actiefilm van Mika Kaurismäki. Met o.a. Kari Väänänen, Andrea Bloom, Antonio Calloni, Anselmo Vasconcellos en Breno Moroni.

Een Finse componist en dirigent ontspant zich op het strand van Rio. Hij wordt aangesproken door een vrouw die even mooi als mysterieus is. Na een kort gesprek verdwijnt ze. Even later komt een man, duidelijk haar pooier, op de proppen die onze held de raad geeft niet meer naar de vrouw om te kijken als hij het carnaval nog levend wil zien. De componist wordt echter door haar geobserveerd. Een kort verhaal van een gedoemde liefde tegen de kleurrijke achtergrond van Rio tijdens de festiviteiten, waar de dood echter om iedere hoek kan loeren. Wervelende, opjagende, wilde dansscènes lopen parallel met lieflijke romantiek en grof geweld. Samba-liefhebbers krijgen enkele schitterende staaltjes opgevoerd. Kaurismäki schreef zelf het scenario dat op onverwachte manier eindigt. Prachtige beelden van Jacques Cheuiche. Dolby Stereo. Widescreen.

O Segredo da Mumia

1981 | Horror

Brazilië 1981. Horror van Ivan Cardoso. Met o.a. Wilson Grey, Anselmo Vasconcellos, Clarice Piovesan, Tania Boscoli en Regina Casé.

Kolderieke parodie op de klassieke Amerikaanse horrorfilms van de jaren `30 en `40, met als rode draad een tot leven gewekte eeuwenoude Egyptische mummie. De opnameperiode van dit speelfilmdebuut besloeg (wegens geldgebrek) verscheidene jaren, resulterend in een volstrekt willekeurige afwisseling van kleuren- en zwart/wit-fragmenten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anselmo Vasconcellos op televisie komt.

Reageer