Fritzi Ridgeway

Acteur

Fritzi Ridgeway is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hell's Heroes

1930 | Western

Verenigde Staten 1930. Western van William Wyler. Met o.a. Charles Bickford, Raymond Hatton, Fred Kohler, Fritzi Ridgeway en Maria Alba.

De eerste sprekende filmversie van Peter B. Kynes The Three Godfathers - door Tom Reed bewerkt. Bickford, Hatton en Kohler zijn drie bandieten die, achtervolgd door de justitie, zich ontfermen over een baby in de woestijn. Ze zetten daarbij hun leven op het spel. Wyler maakte een verfilming vol actie waardoor het een onderhoudend geheel werd.

Son of the Golden West

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van Eugene Forde. Met o.a. Tom Mix, Sharon Lynn, Tom Lingham, Duke R. Lee en Lee Shumway.

Lee en zijn bende maken de omgeving onveilig. Mix, een Pony Express-ruiter, ontsnapt zo ternauwernood, en weet ook nog even Lynn te redden. Dan jakkert hij alweer door de prairie om het leger te hulp te roepen. Dit was de eerste van vijf westerns die Mix zou maken voor FBO en haar directeur Joseph Kennedy. Het zouden middelmatige, oppervlakkige westerns worden, vooral door het ontbreken van cameraman Daniel Clark. Norman Devol was de vaste cameraman voor deze vijf films, maar hij miste de dynamiek van Clark. George Pyper schreef het script van deze film.

The Hate Trail

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Milburn Morante. Met o.a. George Chesebro, Frank Caffray, Alfred Hewston, Fritzi Ridgeway en Pearl Barbour.

Chesebro als mountie, dus een westerndrama dat zich in Canada afspeelt. Dramatiek is er genoeg. Eerst vindt de held een baby en daarna de moeder, die bij haar man is weggelopen. Het heeft weinig met westerns te maken, maar in die tijd was dit soort drama's populair.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fritzi Ridgeway op televisie komt.

Reageer