Miki O'Brien

Acteur

Miki O'Brien is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

All's fair in love and war

1996 |

Verenigde Staten 1996. Sartaj Khan. Met o.a. Miki O'Brien en Sartaj Khan.

Julian, een jonge ambitieuze maffiabaas uit Los Angeles, is de strijd aangegaan met Vinnie Mastrantonio, het hoofd van een grote maffiafamilie. Ofschoon Vinnie zijn rivaal een halt toe wil roepen, lijken de twee families er nog redelijk in te slagen de situatie in de hand te houden. Wanneer ook twee meedogenloze zakenmannen zich in het conflict mengen, loopt de zaak toch nog uit de hand

All's Fair in Love & War

1996 | Misdaad

Verenigde Staten 1996. Misdaad van James Tyler. Met o.a. James Tyler, Miki O'Brien, Bill Trillo, Christopher B. Aponte en Tony Pressman.

Deze film is een voorspelbare gangster-saga met ontelbare cliché's over twee elkaar beconcurrerende maffia-families in L.A. Een opstandig en ambitieus familielid dreigt een regelrechte oorlog te ontketenen en de rust te verstoren, maar via een liefdesaffaire probeert men hem te liquideren, waardoor het evenwicht weer hersteld kan worden en een derde partij die het mogelijk maakte, ook iets wint. De jonge rebel en de minnares, die hij moest gebruiken om door te dringen tot een doel dat hij zelf wenste te vernietigen, besluiten zich tegen alle belagende partijen te keren. Het oppervlakkige scenario van deze zeer gewelddadige film is van regisseur Tyler en Steven Halpern. Sommige videoversies zijn ruim een kwartier korter, maar de film is er niet beter op geworden. Het camerawerk is van David Worth. Ultra-Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miki O'Brien op televisie komt.

Reageer