Caro

Acteur

Caro is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Embrasse moi vite

1993 | Komedie

Frankrijk/België 1993. Komedie van Gérard Marx. Met o.a. Ben Cross, Grace de Capitani, Pierre Vernier, Yves Lecoq en Sophie Bouilloux.

Dank zij het kapitaal van haar man, Lecoq, heeft De Capitani een internationaal bekend modehuis weten uit te bouwen. Alles loopt gesmeerd, tot op de dag dat de advocaat van haar man belt. Lecoq wil de echtscheiding aanvragen en gaat de zaak verkopen aan een Engelse zakenman, Cross. de Capitani is de wanhoop nabij, te meer omdat Cross alles belichaamt waar zij een hekel aan heeft: de arrogantie van het geld en de bevalligheid van een charmeur. Een sprankelende komedie met een ontwapenende De Capitani en een hartveroverende Cross, die ons een blik gunnen achter de schermen van de financiële en de modewereld. Vooral vrouwen zullen volop genieten van dit scenario, geschreven door Virginie Brac, naar een verhaal van Frédéric Sauvage. Jimmy Glasberg tekende voor de fotografie.

Douce enquête sur la violence

1982 | Misdaad

Frankrijk 1982. Misdaad van Gérard Guérin. Met o.a. Michael Lonsdale, Prune Bergé, Elise Caron, Mustapha Ami en Caro.

Vreemde titel voor een verhaal over een financier die door terrorsiten wordt ontvoerd, opgesloten en achtergelaten in de kelder van een van zijn eigen gebouwen waar de honden van zijn lijfwachten hem in stuken scheuren! Kennelijk een overpeinzing over terrorisme, maar de verwaande en slordige achronologische opbouw van de film, de onwezenlijke personages en het ijskoude intellectualisme van de cineast hebben als resultaat een lege en onverschillige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Caro op televisie komt.

Reageer