Victor Biglione is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Como nascem os anjos

1996 | Misdaad, Drama

Brazilië 1996. Misdaad van Murilo Salles. Met o.a. Larry Pine, Priscilla Assum, Silvio Guindane, Ryan Massey en Andre Mattos.

Gesitueerd in de 'Morro', de heuvels van Rio de Janeiro, waar bevolkingsdichtheid en armoede alleen door criminaliteit worden overtroffen. Kinderen groeien er snel op, jonge meisjes worden uitgehuwelijkt. In dit verhaal wordt Branquinha gevolgd, door haar ouders in de steek gelaten. Zij trouwt met drughandelaar Maguila, die verwikkeld geraakt in ruzie met zijn baas en hem doodt. De hele bende zit hem nu op de hielen. Branquinha probeert hem te helpen. Samen met haar klasgenoot Japa ontsnappen zij in gestolen auto en belanden in betere buurten van Rio. Daar vinden zij onderdak bij een Amerikaanse familie. Braziliaanse melodramatische toestanden, aangevuld met aanwezigheid van enkele Amerikaanse tweederangs-acteurs.

Vengeance à Rio

1991 | Misdaad, Thriller

Duitsland/Frankrijk/Brazilië 1991. Misdaad van Murilo Salles en Leopoldo Serran. Met o.a. Paulo José, José De Breu Abreu, Marieta Severo, Flavio Galvao en Paulo Goulart.

Bewerking van de Franse roman van Maxime Delamare, gebracht als een 'Europese' tv-film, zodat de vraag rijst waarom de gehele handeling zich in Brazilië afspeelt. Twee advocaten werken samen, hetgeen nadelig is voor de een, die oprecht voor de verdrukten opkomt. De ander is niet meer dan een marionet van de mafia, en toevallig de minnaar van de vrouw van zijn collega. Hij zorgt voor een sluitend alibi om zich van zijn compagnon te ontdoen maar heeft niet alles voorzien: de politie beschuldigt zijn zoon van de moord, en hij slaagt er uiteraard niet in diens onschuld aan te tonen. Veel lijkt er met de haren bijgesleept, maar de opbouw is degelijk. Er was geld genoeg voor schitterende overzichtsopnamen van bijvoorbeeld Rio, dat er bij wijze van uitzondering eens niet bij ligt als in een toeristenfolder.