Jennifer Ashley

Acteur

Jennifer Ashley is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Inseminoid

1981 | Sciencefiction, Horror

Verenigd Koninkrijk 1981. Sciencefiction van Norman J. Warren. Met o.a. Robin Clarke, Jennifer Ashley, Stephanie Beacham, Judy Geeson en Steven Grives.

Deze Alien-imitatie over astronauten, die op een verre planeet geologisch onderzoek verrichten en daarbij gehinderd worden door moordzuchtige buitenaardse wezens, is saai en tamelijk onsmakelijk. Het verhaal is geheel op locatie gefilmd in de Chiselhurst Caves te Kent, Engeland. USA-titel: Horror Planet.

Guyana: Cult of the Damned

1980 | Drama

Spanje/Mexico 1980. Drama van René Cardona Jr.. Met o.a. Stuart Whitman, Gene Barry, John Ireland, Joseph Cotten en Bradford Dillman.

Het zal niet gemakkelijk zijn geweest van de verschrikkingen van Jonestown - waar godsdienstwaanzinnigen massaal zelfmoord pleegden - een tam drama te maken, maar daar zijn ze wel in geslaagd. Ook bekend als GUYAN en EL CRIME DEL SIGLO.

Tintorera

1977 | Actiefilm, Erotiek

Verenigd Koninkrijk/Mexico 1977. Actiefilm van René Cardona Jr.. Met o.a. Susan George, Hugo Stiglitz, Andres Garcia, Fiona Lewis en Jennifer Ashley.

Kunnen twee Mexicaanse haaiejagers bevrediging vinden bij een heel assortiment vakantievierende schoonheden uit Engeland en de Verenigde Staten? Daar gaat het voornamelijk om in dit uiterst slappe JAWS-aftreksel, dat vol zit met bloed en bloot.

The Pom-Pom Girls

1976 | Misdaad, Komedie

Verenigde Staten 1976. Misdaad van Joseph Ruben. Met o.a. Robert Carradine, Jennifer Ashley, Lisa Reeves, Michael Mullins en Bill Adler.

Deze brave, oubollige komediefilm draait om de 'tieners' Carradine, Mullins, Reeves en Adler. De inzet: American-football op de high-school, chear-leaders, slap-stick, opgeschoten werkende jeugd, vechtpartijtjes en liefdesavontuurtjes. Het is onbenullig en een beetje gewelddadig qua strekking, maar geschikt voor alle leeftijden.

Center Fold Girls

1974 | Thriller

Verenigde Staten 1974. Thriller van John Peyser. Met o.a. Andrew Prine, Tiffany Bolling, Aldo Ray, Ray Danton en Jaime Lyn Bauer.

Een maniak doodt pin up-girls vanwege hun 'onreinheid' en wordt tenslotte zelf gedood door een van zijn vermeende slachtoffers. Pure onzin. Later hertiteld als CENTERFOLD GIRLS - en dat toont de ondoorgrondelijkheid van hertiteling nog eens overduidelijk aan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Ashley op televisie komt.

Reageer