Lisa Arrindell

Acteur

Lisa Arrindell is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Wronged Man

2010 | Biografie, Drama

Verenigde Staten 2010. Biografie van Tom McLoughlin. Met o.a. Julia Ormond en Lisa Arrindell.

Calvin Willis, een Afro-Amerikaanse echtgenoot en vader, wordt ervan beschuldigd een tienjarig meisje te hebben verkracht. Juridisch medewerker en single moeder Janet hoort Calvins verhaal en is ervan overtuigd dat hij onschuldig is. Ze besluit zijn zaak aan te nemen en gaat de strijd met het rechtssysteem aan om Calvin vrij te pleiten.

Buying a Landslide

1992 |

Verenigd Koninkrijk 1992. Simon Curtis. Met o.a. Griffin Dunne, John Mahoney, Ron Vawter, Lisa Arrindell en Peter Gallagher.

Een bekeerde democraat uit de jaren 1960-70 werkt mee aan de verkiezingscampagne van een republikeins kandidaat voor de Senaat. Meer een politieke beschouwing dan een televisiespel. Van de zware cast wordt niets anders gevraagd dan dat ze het intelligente tractaat van David Elgar over politiek in Amerika oplepelen. Standaard onderwerpen als integriteit, manipulatie van de media en corruptie worden bekeken vanuit een ongewone optiek.

Livin' Large

1991 | Komedie

Verenigde Staten 1991. Komedie van Michael Schultz. Met o.a. Lisa Arrindell, Blanche Baker, Nathaniel (Afrika) Hall, Julia Campbell en Bernie McInerney.

Carson is een jonge, zwarte televisiereporter die vindt dat zijn televisie-imago hem hoe langer hoe meer 'letterlijk' blanker maakt. Raciale satire met tussen de regels door het thema: 'Wat mensen allemaal prijsgeven om succes te hebben'. Met dank aan WATERMELON MAN en SOUL MAN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lisa Arrindell op televisie komt.

Reageer