Giancarlo Del Duca

Acteur

Giancarlo Del Duca is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Proceso a una estrella

1966 | Musical, Misdaad

Spanje 1966. Musical van Rafael J. Salvia. Met o.a. Rocío Jurado, José Toledano, Carlos Ballesteros, Elena Espejo en Giancarlo Del Duca.

Pas nadat een zangeres op beschuldiging van moord in hechtenis is genomen, worden de feiten gereconstrueerd. Een klassieke ondermaatse Spaanse folkloristische film, deze keer verpakt als thriller.

La Mujer perida

1966 | Drama, Musical

Spanje/Italië/Frankrijk 1966. Drama van Tullio Demichelli. Met o.a. Sara Montiel, Massimo Serato, Giancarlo Del Duca, Antonio Ferrandis en Michel Lemoine.

Een van huis weggelopen meisje wordt een internationaal succesvolle zangeres. Bij terugkeer van een buitenlandse tournee wordt zij verdacht van moord op haar begeleider. Een traditionele film met Montiel, met veel zang, flauwe complicaties en een gelouterd happy-end.

Vivir al sol

1965 | Erotiek

Spanje 1965. Erotiek van Germán Lorente. Met o.a. Dominique Boschero, Giancarlo Del Duca, Gemma Cuervo en Alberto Dalbes.

Lorente verstond, met vele anderen in de jaren zestig, het volgende onder een luxueuze situering: whisky, verslapping van de moraal, buitenlandse acteurs, veel bikini's en een moraliserend einde om de censuur te kunnen passeren.

La Dama de Beirut

1965 | Drama

Spanje/Italië 1965. Drama van Ladislao Vajda en Luis María Delgado. Met o.a. Sara Montiel, Giancarlo Del Duca en Ferdinand Gravey.

Een jonge artieste valt in de handen van handelaren in blanke slavinnen... Het klassieke bijprodukt ter meerdere eer en glorie van de Spaanse filmster Montiel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Giancarlo Del Duca op televisie komt.

Reageer