Timothy Brown

Acteur

Timothy Brown is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Family In Blue

1982 | Mysterie

Verenigde Staten 1982. Mysterie van Jackie Cooper. Met o.a. Efrem Zimbalist jr, Dirk Benedict, Dick O'Neill, Michael Cornelison en Nancy Dolman.

Een zeer politie-getrouwe familie: Monty Malone (Zimbalist) was politieman en is nu priv[KA1]e-detective. Zijn zoon Matt (Benedict) is een politieman en zijn broer Chester (O`Neill) is recherche-kapitein. Diens zoon Dabney (Cornelison) en Monty`s dochter Julie (Dolman) werken op het politielab. In die situatie krijgt Monty opdracht de onschuld te bewijzen van een jonge vrouw die beschuldigd wordt een politieman te hebben neergeschoten. De pilotfilm werd niet door een serie gevolgd.

Stud Brown

1974 | Actiefilm

Verenigde Staten 1974. Actiefilm van Al Adamson. Met o.a. Alan Tang, Timothy Brown, James Hong, Aldo Ray en Don Oliver.

Een rechtschapen Chinees ontdekt dat zijn eigen broer de grote man is achter een narcoticasyndicaat. Een staaltje van plagiaat van de hoogste orde. Ook bekend als THE DYNAMITE BROTHERS.

Girls Are For Loving

1973 | Mysterie, Erotiek

Verenigde Staten 1973. Mysterie van Don Schain. Met o.a. Cheri Caffaro, William Grannell, Timothy Brown, Jocelyn Peters en Scott Ellsworth.

Duistere organisatie stuurt sexy schonen uit die besluitvaardigheid van hoge Amerikaanse regeringsbeambten met erotische middelen pogen te vertroebelen. Buitengewoon detective Ginger MacCallister (Caffaro) trekt krachtig van leer. Film die men moet zien om het niet te geloven.

Sweet Sugar

1972 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Michel Levesque. Met o.a. Phyllis Elizabeth Davis, Ella Edwards, Timothy Brown, Cliff Osmond en Pamela Collins.

Het hoertje Sugar (Davis) moet een straf uitzitten in een vrouwenkamp, waar een krankzinnige opzichter (Osmond) `zijn` meisjes aan sadistische experimenten onderwerpt en lesbische relaties en geweld welig tieren. Scenario-schrijver Donald Spencer veranderde alleen de namen in zijn script voor THE BIG DOLL HOUSE uit 1971 (zonder twijfel de meest complete catalogus van perversiteiten op dit gebied) en zo werd SWEET SUGAR zijn volgende (s)exploitatiefilm. Osmonds volmaakt geschifte rol brengt nog enige verlichting.

Bonnie's Kids

1972 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Arthur Marks. Met o.a. Tiffany Bolling, Robin Mattson, Leo Gordon, Steve Sandor en Scott Brady.

Twee mooie zusjes jagen op een pakketje met een half miljoen dollar; zij gaan letterlijk over lijken om het te bemachtigen. Een soort thriller, waarbij seks de marktwaarde moet verhogen. Soms wel spannend, maar het blijft een derde-rangs film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Timothy Brown op televisie komt.

Reageer