Charles Grosvenor

Regisseur, Producer

Charles Grosvenor is regisseur en producer.
Er zijn 9 films gevonden.

The Land Before Time XIII: The Wisdom of Friends

2007 | Animatie

Verenigde Staten 2007. Animatie van Jamie Mitchell en Charles Grosvenor.

Platvoet en zijn vriendjes kijken uit naar de ontmoeting met twee Geelbuikjes. Ze besluiten hun nieuwe vriendjes te helpen door ze wat levenslessen bij te brengen. Alleen doen de Geelbuikjes hier weinig mee. Platvoet beseft dat ze zich ook prima redden met hun eigen gekke levenswijze. Met de stemmen van oa Cody Arens, Logan Arens en Anndi McAfee.

The Land Before Time XII: The Great Day of the Flyers

2006 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2006. Animatie van Charles Grosvenor.

Een belangrijke dag voor alle vliegende dieren staat voor de deur. Vrije vogel Petrie slaagt er maar niet in met zijn broertjes en zusjes in een groepsformatie te vliegen. Zijn vriendjes proberen hem te helpen. Uiteindelijk komt de 'pluizige' nieuwkomer, Guido, met het nuttigste advies: Je moet gewoon 'jezelf' zijn. Niemand heeft ooit een dino als Guido gezien. Als ze gaan uitzoeken wie hij is, brengen hun vragen hen op een onverwachte en spannende tocht naar het mysterieuze land verderop.

The Land Before Time X: The Great Longneck Migration

2003 | Animatie

Verenigde Staten 2003. Animatie van Charles Grosvenor.

Platvoets grootouders vertellen een verhaal over een langnek die vermist wordt. Dit blijkt Platvoets vader te zijn! Platvoet besluit zijn vader te gaan zoeken.

The Land Before Time IX: Journey to the Big Water

2002 | Animatie

Verenigde Staten 2002. Animatie van Charles Grosvenor.

Zware regens in de Grote Vallei creëren een nieuw meer, met een nieuw zeewezen. Kan de babydino de speelse dolfijn helpen zijn weg terug naar de oceaan te vinden?

The Land Before Time VIII: The Big Freeze

2001 | Animatie

Verenigde Staten 2001. Animatie van Charles Grosvenor.

In De Grote Vallei van Platvoet en zijn vriendjes dwarrelt er een voor hen onbekend wit materiaal uit de lucht dat flinke koude met zich meebrengt. De dinosauriërs vinden de sneeuw in de eerste instantie prachtig. Het landschap ziet er immers betoverend mooi uit en de sneeuw levert bovendien veel speelplezier op. Spoedig blijkt dat sneeuw ook grote nadelen heeft. Het dierenrijk is namelijk niet langer in staat om voedsel te vinden. Wanneer een groep dinosauriërs de vallei verlaat om elders voedsel te vinden, gaan Platvoet en diens kleine vriendjes hen achterna, niet wetende aan wat voor zware tocht ze beginnen!

The Land Before Time VII: The Stone of Cold Fire

2000 | Animatie

Verenigde Staten 2000. Animatie van Charles Grosvenor.

Platvoet ziet 's nachts een spectaculaire koudvuursteen uit de lucht vallen. De volgende ochtend wil echter niemand zijn verhaal geloven. Enkel Pterano, een verre oom van Petrie, toont meer dan gewone interesse. Hij gelooft namelijk dat de koudvuursteen speciale krachten bezit. De jonge dino's gaan op zoek naar de waarheid en beleven samen de gekste avonturen.

The Land Before Time VI: The Secret of Saurus Rock

1998 | Animatie, Familiefilm, Fantasy, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Verenigde Staten 1998. Animatie van Charles Grosvenor.

Ongelooflijk maar waar: er schijnt geen einde te komen aan de serie vervolgen van het origineel dat al weer twaalf jaar oud is. Het geheim zit hem in twee dingen: het behoud van de titel en het centrale personage, de kleine dinosaurus, die avonturen beleeft, waarvoor men ieder soort personage zou kunnen invullen en wat niets meer te maken heeft met het oorspronkelijke verhaal. Terwijl het tekenwerk van een constante en behoorlijke kwaliteit is, vari[KA3]eren de afleveringen. Dit zesde deel is aardig, maar dat betekent zeer beslist niet dat de kwaliteit van het gebodene boven het gemiddelde is. Het verhaal betreft een gevaarlijke dionsaurus met lange tanden die als een cameleon kan veranderen en daardoor op een rots lijkt. Dan is er de Lone Dinosaur (geïnspireerd op de Lone Ranger) die de kleintjes helpt behoorlijk door het avontuur heen te komen. Zoals altijd: wie het begin niet kent, is blij met deze film die op video uitkwam en alles behalve licht amusement verder niets te bieden heeft. In de originele versie met de stemmen van: Thomas Dekker als Littlefoot, Sandy Fox als Dinah, Aria Curzon als Ducky, Nancy Cartwright als Dana, Jeff Bennett als Petrie, Kris Kristofferson als Doc, Danny Mann als Allosaurus, Andi McAfee als Cera, Kenneth Mars als Grandpa, Miriam Flynn als Grandma en John Ingle als Cera's vader. Het scenario is van Libby Hinson en John Loy.

The Land Before Time V: The Mysterious Island

1997 | Animatie, Familiefilm, Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1997. Animatie van Charles Grosvenor.

Wanneer een zwerm planteneters al het voedsel in de Green Valley opeet, wordt de kudde van Littlefoot gedwongen op zoek te gaan naar een andere vallei. Onderweg belanden Littlefoot en zijn vriendjes op een eiland midden in het Grote Water. Daar worden ze herenigd met hun vriendje Chomper.

Once Upon A Forest

1993 | Animatie, Familiefilm, Fantasy

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1993. Animatie van Charles Grosvenor en David Michener. Met o.a. Janet Waldo, Elisabeth Moss, Paige Gosney, Ben Gregory en Ellen Blain.

Het bos Dapplewood maakt zich klaar voor een nieuwe dag. De jonge dieren maken het leven van Professor Cornelius niet gemakkelijk. Tijdens een wandeling komen een paar te dicht bij een hoofdweg, waardoor ze bijna fataal kennis maken met een auto, waarvan de bestuurder een fles weggooit. Even later rijdt een met gifgas geladen truck over de fles en belandt in het ravijn. Het gas ontsnapt en er sterven veel dieren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Grosvenor op televisie komt.

Reageer