Yahoo Serious

Regisseur, Acteur, Scenarist, Producer, Componist

Yahoo Serious is regisseur, acteur, scenarist, producer en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Mr. Accident

1999 | Komedie

Australië/Verenigde Staten 1999. Komedie van Yahoo Serious. Met o.a. David Field, Helen Dallimore en Yahoo Serious.

De lompe Roger Crumpin laat overal waar hij gaat en staat een spoor van verwarring achter. Als de pechvogel erachter komt dat zijn nieuwe baas sjoemelt met de productie in de eierfabriek raken hij en zijn vrouw in levensgevaar. Het chaotische duo laat zich echter niet zomaar aan de kant schuiven

Reckless Kelly

1993 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Australië 1993. Familiefilm van Yahoo Serious. Met o.a. Yahoo Serious, Melora Hardin, Alexei Sayle, Hugo Weaving en Kathleen Freeman.

Na YOUNG EINSTEIN heeft Serious een kruising gemaakt van Ned Kelly, de legendarische Australische outlaw die slechts 25 jaar werd toen hij in 1880 werd omgelegd, en de Britse populaire volksheld uit de middeleeuwen, Robin Hood. Mischien iets te veel in de richting van Paul Hogan (CROCODILE DUNDEE) gegaan en te weinig gesurfd op het WWW om goede ideëen op te doen? Er is toch een search-engine, die heet...

Young Einstein

1988 | Komedie, Fantasy

Australië 1988. Komedie van Yahoo Serious. Met o.a. Yahoo Serious, Odile Le Clezio, John Howard, Pee Wee Wilson en Su Cruickshank.

Een te maffe komedie die een loopje neemt met de wetenschap: Einstein zou de zoon zijn van een fruitteler uit Tasmanië en heeft de rock 'n' roll uitgevonden. Bij toeval zou hij - in een dronken bui - zijn beroemde formule e=mc%SU met de daarbij behorende theorie hebben neergepend. Hij knoopt een relatie aan met Marie Curie. Bovendien vindt hij dat Darwin, Freud en Marconi maar wat aanrommelen. De uitvinder van de atoombom, Preston, steekt hij de loef af. Slapstick en heerlijke fantastische, anachronistische onzin.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yahoo Serious op televisie komt.

Reageer