Chris Geere

1981 Acteur

Chris Geere (1981) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

After Earth

2013 | Sciencefiction, Actiefilm, Drama, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2013. Sciencefiction van M. Night Shyamalan. Met o.a. Will Smith, Jaden Smith, Zoë Kravitz, Isabelle Fuhrman en Sacha Dhawan.

Will Smith bedacht een miljoenen kostend sf-actiedrama voor zijn zoontje Jaden, castte zichzelf naast hem in de hoofdrol en liet M. Night Shyamalan regisseren. Het levert een dodelijk saaie en vervelende film op over een vader en zoon die duizend jaar in de toekomst een noodlanding maken op een inmiddels onleefbare aarde. Het belabberde acteren van Jaden, de matige CGI en het te gekunstelde script maken After Earth tot een leeg coming of age-verhaal vermomd als slechte computergame.

The Prince & Me: The Elephant Adventure

2010 | Avonturenfilm, Romantiek, Drama

Verenigde Staten 2010. Avonturenfilm van Catherine Cyran. Met o.a. Chris Geere, Kam Heskin, Jonathan Firth en Ase Wang.

Een jaar na hun huwelijk krijgen koning Edward en koningin Paige van Denemarken een uitnodiging om het huwelijk van prinses Myra van Sangyoon bij te wonen. Eenmaal daar aangekomen ontdekt Paige dat Myra uitgehuwelijkt is aan de sinistere Kah en dat zij eigenlijk helemaal niet wil trouwen. In het geheim is zij verliefd op Alu, de verzorger van haar heilige huwelijksolifant. Wanneer de geheime romance tussen Myra en Alu wordt ontdekt, wordt Alu in de gevangenis gegooid en de olifant verdwijnt in de jungle. Edward en Paige zetten alles op alles om de koning ervan te overtuigen dat liefde alles overwint en belangrijker is dan status en tradities.

The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon

2008 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2008. Romantische komedie van Catherine Cyran. Met o.a. Kam Heskin, Chris Geere en Adam Croasdell.

Na de kroning van de Deense prins Edvard hebben hij en zijn kersverse vrouw Paige eindelijk tijd voor hun huwelijksreis. Ze vertrekken voor een skivakantie naar het prachtige Belavia. Ze genieten ontzettend tot ze ontdekken dat de minister-president plannen heeft om de mooie bossen te kappen om er naar olie te zoeken. Wanneer ze ook nog Paige's ex-vriend tegenkomen, dreigt hun huwelijksreis te worden verpest.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Geere op televisie komt.

Reageer