Suki Medencevic

Producer, Cameraman

Suki Medencevic is producer en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

The Great Water

2004 | Drama, Oorlogsfilm

Macao SAR van China/Tsjechië/Verenigde Staten/Duitsland 2004. Drama van Ivo Trajkov. Met o.a. Saso Kekenovski, Maja Stankovska, Mitko Apostolovski en Verica Nedeska.

Een Macedonische politicus komt met een hartaanval in het ziekenhuis terecht en blikt terug op zijn leven. Als twaalfjarige belandde hij eind jaren veertig in een weeshuis waar men kinderen opleidde tot keurige stalinisten. Temidden van politieke indoctrinatie en emotionele kilte bouwt de kleine Lem (Saso Kekenovski) een vriendschap op met de iets oudere Isak (gespeeld door een meisje, Maja Stankovska). Deze verfilming, internationaal uitgebracht als The Great Water, van de roman van Zivko Cingo, is wat zwaar op de hand maar charmeert door de jonge acteurs.

The Hunter's Moon

1999 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1999. Actiefilm van Richard Weinman. Met o.a. Burt Reynolds, Keith Carradine, Hayley DuMond, 'Wild' Bill Mock en Pat Hingle.

De immer productieve Reynolds, die sinds zijn succesvolle 'comeback' in Boogie Nights (1997) al weer meer dan 40 titels aan zijn filmografie heeft toegevoegd, speelt in deze actiefilm een geïsoleerde, gewelddadige redneck in Georgia die zichzelf en zijn gezin een berg heeft toegeëigend. Wanneer zijn gebied wordt betreden door een langsreizende man die bovendien verliefd raakt op de dochter van de potentaat, ontstaan er grote problemen.

Hard Time

1998 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Burt Reynolds. Met o.a. Burt Reynolds, Charles Durning, Robert Loggia, Mia Sara en Billy Dee Williams.

De ervaren detective Logan McQueen wordt ervan verdacht een geldkoerier uit het drugscircuit doodgeschoten en beroofd te hebben. Hij wordt geschorst, maar stelt op eigen houtje een onderzoek in, geholpen door zijn partner Charles Duffy. Daarbij komt hij een samenzwering tussen corrupte collega's en een gangstersyndicaat op het spoor

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Suki Medencevic op televisie komt.

Reageer