Jerry Brouer

Acteur

Jerry Brouer is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Nelly pile ou face

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Loïs Koenigswerther en Charlotte Rogers. Met o.a. Maureen Lambert, Claude Loir, Frank Vecquer, Jerry Brouer en Ollie Vetty.

Twee stelletjes en hun dienstmeisje voeren allerlei ingewikkelde standjes uit en wijden vervolgens een maagdelijk maar zeer begaafd meisje in de liefde in. Hiermee is alles gezegd. Misschien interessant voor diegenen die goed zijn in gymnastiek... Charlotte Rogers is het pseudoniem van Loïs Koenigswerther. Ook bekend als POUR UN FRUIT VERT VICES ET VERS ÇA.

Mijn Nachten met Susan, Olga, Albert, Julie, Piet & Sandra

1975 | Thriller, Muziek

Nederland 1975. Thriller van Pim de la Parra. Met o.a. Willeke van Ammelrooy, Jerry Brouer, Hans van der Gragt, Nelly Frijda en Marieke van Leeuwen.

Een seks-thriller, ditmaal geproduceerd door Wim Verstappen onder het 'Scorpio'-merk. Willeke woont met enkele wulpse vriendinnen op een artistiek boerderijtje waar absurde moordpartijen plaatsvinden. Er zitten uitstekende aanzetten in en een goede rol van Nellie Frijda als de achterlijke vrouw Piet, en soms fraai camerawerk van Marc Felperlaan. Het scenario is echter té rommelig.

Des petites saintes y touchent

1974 | Erotiek

Frankrijk 1974. Erotiek van Michel Lemoine. Met o.a. Jacques Bernard, Marie-Hélène Regne, Christian Duroc, Nathalie Zeiger en Martine Azecot.

Oud-leerlingen van een kostschool komen bij elkaar om over hun amoureuze belevenissen te vertellen. Aanleiding voor een onsamenhangend verhaal met over het algemeen afgeraffelde scènes. Ook bekend als DES PETITES SAINTES QUI SE TOUCHENT, L'ETREINTE CORDIALE, en LES PETITES SAINTES Y TOUCHENT.

Avec quoi soulèves-tu l'édredon?

1974 | Erotiek

Frankrijk 1974. Erotiek van Jean Le Vitto. Met o.a. Monique Vita, Jean-Michel Dhermay, Anne Libert, Olivier Mathot en Sylvie Solar.

Het aloude verhaal van een stel waarvan het seksuele vuur is gedoofd. Ze vinden dat weer terug dankzij een zeer speciale en zeer pikante verzorging in een gespecialiseerde kliniek.

Naakt over de schutting

1973 | Misdaad, Actiefilm, Thriller

Nederland 1973. Misdaad van Frans Weisz. Met o.a. Sylvia Kristel, Jon Bluming, Jennifer Willems, Adèle Bloemendaal en Ko van Dijk.

Enige pornohandelaren laten lijken vallen en scheppen zodoende problemen voor Bluming, die vervolgens speurneus De Gooijer te hulp roept. Het oorspronkelijke boek van Ferdinandusse werd met medewerking van de auteur omgewerkt tot een warrig script. Als thriller-met-knipoog was deze film bedoeld om in te haken op het succes van DE INBREKER, wat overigens maar half is gelukt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerry Brouer op televisie komt.

Reageer