Agathe Natanson

Acteur

Agathe Natanson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Un Suédois ou rien

1991 | Komedie

Frankrijk 1991. Komedie van Jean-Luc Moreau. Met o.a. Michel Roux, Agathe Natanson, Odile Mallet en Georges Dupuis.

Een jonge vrouw die vrienden te eten heeft uitgenodigd, wil zelf ook een partner voor die avond hebben. Ze wendt zich tot een gespecialiseerd bureau en staat er op : 'Een Zweed of anders niets!' Helaas voor haar heet de enige die die avond beschikbaar is Herman, op z'n minst vreemd voor een Scandinaviër. De filmbewerking van een komedie, gebaseerd op misverstanden, en geschreven door een zekere Laurence Jyl. De tv-regisseur doet veel moeite wat variatie aan te brengen door uit verschillende hoeken te filmen en tevens door middel van de belichting, maar de dialogen zijn en blijven armoedig, zodat het allemaal wat lang duurt.

Aéroport: issue de secours

1983 | Misdaad, Thriller

Frankrijk 1983. Misdaad van Joyce Buñuel. Met o.a. Maryvonne Schiltz, Pierre Santini, Roland Giraud, Sylvie Orcier en François Dyrek.

Elke dag vertrekken er op de luchthaven van Roissy, zoals op alle andere luchthavens, kinderen alleen op reis. Zo neemt ook deze ochtend de stewardess een serie kinderen onder haar hoede om ze naar hun vliegtuigen te brengen. Al gauw merkt ze dat er onderweg één verdwenen is. Het kind gedroeg zich al raar alsof het niet zo op zijn ouders gesteld was. Gevlucht? Ontvoerd? De politie komt in beweging en stelt met succes een onderzoek in: het gaat om een ontvoering. De vaart en de spanning zitten er goed in, maar daarnaast is deze film een subtiele maar ernstige bezinning op gescheiden en apart wonende ouders die maar wat heen en weer goochelen met hun kinderen. Eén van de beste tv-films van Luis Buñuels schoondochter.

Du ciel plein le coeur

1976 | Documentaire

Frankrijk 1976. Documentaire van Serge Maloumian. Met o.a. Agathe Natanson en Bernard Giraudeau.

In dit vage verhaal over liftende jongeren die worden opgepikt door een helikopter, moet de kijker het eigenlijke onderwerp zelf zien te ontdekken: de pracht en praal van 'Frankrijk vanuit de lucht', zoals de alternatieve titel zoveel duidelijker aangeeft. De hele film berust op het camerawerk, dat dankzij de inspanningen van de regisseur en Claude Beausoleil alleszins de moeite waard is. Een leuke versnapering ....

Quelqu'un derrière la porte

1971 | Thriller

Italië/Frankrijk 1971. Thriller van Nicolas Gessner. Met o.a. Charles Bronson, Anthony Perkins, Jill Ireland, Henri Garcin en Agathe Natanson.

Een psychiater die door zijn vrouw wordt bedrogen, probeert zich te wreken door een patiënt met geheugenverlies die aan hem is toevertrouwd. De mogelijkheden van verhaal en hoofdrollen hadden een spannende thriller kunnen opleveren, maar de regie houdt het middelmatig. Ireland is nogal ridicuul als femme fatale.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Agathe Natanson op televisie komt.

Reageer