Joel Zwick

Regisseur

Joel Zwick is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Fat Albert

2004 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2004. Komedie van Joel Zwick. Met o.a. Kenan Thompson, Kyla Pratt en Dania Ramirez.

De zwaarlijvige Albert, oftewel Fat Albert, doet er alles aan om het jonge meisje Doris aan vrienden te helpen. Zodra hij stapelverliefd wordt op Doris' oudere zus Lauri, raakt iedereen in paniek.

Elvis Has Left the Building

2004 | Komedie

Verenigde Staten 2004. Komedie van Joel Zwick. Met o.a. Kim Basinger, John Corbett en Sean Astin.

De oppervlakkige cosmeticaverkoopster Harmony Jones is gek op Elvis, maar heeft weinig geluk met Elvis-imitatoren. Overal waar ze komt, sterven de mannen in glitterpakken en het duurt niet lang of ze krijgt de politie achter zich aan. Op haar weg komt ze Miles tegen, een advocaat die ook op de vlucht is voor zijn eigen problemen.

My Big Fat Greek Wedding

2002 | Romantische komedie, Drama

Verenigde Staten/Canada 2002. Romantische komedie van Joel Zwick. Met o.a. Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan, Michael Constantine en Gia Carides.

'Grieken trouwen met Grieken om meer Grieken te verwekken, die kunnen uitgroeien tot luidruchtige Grieken-verwekkende eters.' My Big Fat Greek Wedding speelt niet in Griekenland, maar in Chicago waar de Grieks-Amerikaanse Toula (Nia Vardalos) haar niet-Griekse vriendje Ian (John Corbett) inleidt in de wondere wereld van haar 'luide, vraatzuchtige en bemoeizieke' familie. De film werd een onverwacht succes in het land waar velen dwepen met hun verwaterde afkomst. Gebaseerd op het gelijknamige solotoneelstuk van hoofdpersoon Nia Vardalos. Gevolgd door de situatiekomedie My Big Fat Greek Life.

Second Sight

1989 | Horror, Misdaad

Verenigde Staten 1989. Horror van Joel Zwick. Met o.a. John Larroquette, Bronson Pinchot, Bess Armstrong, Stuart Pankin en John Schuck.

Een fragmentarische film, die handig probeert in te haken op de belangstelling voor [KL]channelling[KLE] over een detective- bureautje dat gebruik maakt ven een medium. Het buitengemeen slechte script is afkomstig van Tom Schulman (DEAD POETS SOCIETY) en Patricia Resnick (9 TO 5). Het gebrek aan regie leverde volslagen ongedisciplineerd spel op, de produktiewaarden zijn laag en de muziek is waardeloos.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joel Zwick op televisie komt.

Reageer