Dennis Pauls

Cameraman

Dennis Pauls is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Ich fühl mich Disco

2013 | Komedie

Duitsland 2013. Komedie van Axel Ranisch. Met o.a. Frithjof Gawenda, Heiko Pinkowski, Christina Große en Christian Steiffen.

Tiener Florian (Gawenda) is zwaarlijvig, iets wat vooral zijn dikke vader Hanno (Pinkowski) lijkt dwars te zitten. Florian kan het beter vinden met zijn moeder, een groot liefhebster van disco en maffe muzikale verkleedpartijen. Dan wordt moeder ernstig ziek, en ontwikkelt Florian homoseksuele gevoelens. Hier en daar wat bruusk, maar ook teder, voor televisie gemaakt portret van een vader en zoon die met horten en stoten de waarde van hun relatie ontdekken. Zanger en Elvis-imitator Steiffen voegt wat magie aan de alledaagsheid toe.

Polska Love Serenade

2008 | Romantische komedie

Duitsland 2008. Romantische komedie van Monika Anna Wojtyllo. Met o.a. Claudia Eisinger, Sebastian Schwarz, Bozena Baranowska en Ryszard Wojtyllo.

Als afstudeerproject voor de filmacademie draaide regiedebutante Wojtyllo (Breslau, 1977) met hulp van Arte, vrienden en haar familie in Polen deze romantische komedie op landelijke omwegen. Kort voor Kerst ontmoeten de bijdehante Berlijnse studente Anna (Eisinger) en de stoffige aspirant-advocaat Max (Schwarz) elkaar in de Poolse provincie. Hij moet oude familielanderijen opsporen, zij wil haar slooprijpe VW Golf laten jatten voor de verzekeringspremie. Charmante decembervariant op de heerlijke roadmovie Im Juli. van Fatih Akin is een positief anarchistische ode aan Polen: een stoet maffe types trekt voorbij, de wodka vloeit rijkelijk en Amor ligt onder de kerstboom.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dennis Pauls op televisie komt.

Reageer