Misako Watanabe

Acteur

Misako Watanabe is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Utsukushisa to Kanashimi to

1966 | Romantiek, Drama

Japan 1966. Romantiek van Masahiro Shinoda. Met o.a. Mariko Kaga, Sô Yamamura, Kaoru Yachigusa, Kei Yamamoto en Misako Watanabe.

Een meisje wordt verliefd op twee oudere personen: een zeer bekende, gehuwde schrijver en een vrouw die vroeger zijn minnares was. Enigszins obsceen psychologisch-liefdesmelodrama, maar interessanter dan wat er gewoonlijk op dit gebied door de Japanse film wordt wordt voortgebracht.

Ibun Sarutobi Sasuke

1965 | Avonturenfilm

Japan 1965. Avonturenfilm van Masahiro Shinoda. Met o.a. Koji Takahashi, Jitsuko Yoshimura, Misako Watanabe en Eiji Okada.

De avonturen van de sumoerai Sasuke Sarutobi, in strijd met een plaatselijke tiran die één van zijn geliefden wil offeren. Een niet bijzonder vermeldenswaardige sumoerai-film, geïnspireerd door een autentieke persoonlijkheid die zijn onsterfelijkheid heeft te danken aan populaire Japanse legendes uit de 15e eeuw.

Zerosen Kurokumo ikka

1963 | Oorlogsfilm

Japan 1963. Oorlogsfilm van Toshie Masuda. Met o.a. Yujiro Ishihara, Hideaki Nitani, Mitsuo Hamada en Misako Watanabe.

Als Japan tijdens WO II al aan de verliezende hand is, voert luitenant Tanimura juist het bevel over een groepje rauwe, weinig gedisciplineerde kerels ergens op de Salomon-eilanden. Techisch heeft de film misschien nog wel enige kwalitieiten, maar de nationalistische tendens die maar al te bekend van de propagandafilms is verderfelijk.

Zankoku no Kawa

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Seiichiro Uchikawa. Met o.a. Miyuki Kuwano, Keisuke Sonoi, Daisuke Kato en Misako Watanabe.

Lord Mitsuhide stuurt een spion, Hayato, naar de bossen van Ochinogo om na te gaan of er goud is te vinden. Enigszins bescheiden samoerai-film met alle kenmerken van dit genre. Uitsluitend geschikt voor liefhebbers.

Yaju no seishun

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Seijun Suzuki. Met o.a. Jo Shishido, Tamio Kawaji, Misako Watanabe, Watanabe Misako en Kawaji Tamio.

Gewelddadige B-film van de ongekroonde genre-koning: twee lijken en een politieman met een vrouw in zijn armen - dat alles wordt in een hotelkamer aangetroffen. De dader moet opgespoord. Liefhebbers gaat dat zien, want werk van Suzuki - dikwijls gekruid met sarcasme en seks - komt maar zelden naar het Westen. Scenario van Ikeda Ichiro en Yamazaki Tadaaki naar een roman van Oyabu Harushiko. Camerawerk van Nagatsuka Kazue.

Wakamono Tachi no Yoru to Hiru

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Miyoji Ieki. Met o.a. Katsuo Nakamura, Yoshiko Mita, Shûji Sano en Misako Watanabe.

Een man is bereid de verleider van zijn zus voor haar dood te laten opdraaien. Een onbeduidend melodrama.

Tokyo untouchable

1963 | Misdaad, Thriller, Mysterie

Japan 1963. Misdaad van Shinji Murayama. Met o.a. Rentaro Mikuni, Ken Takakura, Misako Watanabe, Yoshiko Mita en Tetsurô Tamba.

Na zijn ontslag uit de gevangenis is Kawamoto klaar om de door hem gestolen en verborgen juwelen te pakken te krijgen. Detective Nishiyama is vastberaden om dit te verhinderen. Japanse thriller van een redelijk niveau, behorende tot de bloeitijd in de produktie van dit genre in Japan. In de hoofdrol Takakura, een karakterspeler in dit genre.

Sanada Fu-unroku

1963 | Fantasy, Familiefilm, Komedie

Japan 1963. Fantasy van Tai Kato. Met o.a. Kinnosuke Nakamura, Misako Watanabe, Fujio Jerry en Micky Cartice.

We zijn in het jaar 1600: Sasuke bezit het vermogen met zijn blik mysterieuze tegenspoed te veroorzaken. Een fantastische familiefilm van een redelijk niveau waarin het komische niet ontbreekt. De film is gerealiseerd met omvangrijke financiële middelen en is een herverfilming met levensechte acteurs van een tekenfilm.

Karami-Ai

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Masaki Kobayashi. Met o.a. Keiko Kishi, Tatsuya Nakadai, Yasuke Kawazu, Mari Yoshimura en Misako Watanabe.

De rijke president-directeur van een belangrijke onderneming voelt dat zijn einde nabij is, en gaat op zoek naar zijn drie zonen die hij bij verschillende vrouwen heeft gehad. Een thrillerachtige variant op King Lear. Deze uitstekende film is het werk van een belangrijke Japanse cineast.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Misako Watanabe op televisie komt.

Reageer