Bea Fiedler is acteur.
Er zijn 22 films gevonden.

Macho Man

1985 | Avonturenfilm, Misdaad

Duitsland 1985. Avonturenfilm van Alexander Titusbanda. Met o.a. Rene Weller, Bea Fiedler, Peter Althof, Michael Messing en J. Elber.

Een opsomming van knokpartijen tussen een bokser (Europees kampioen Rene Weller), een karateka en een bende uit Neurenberg die in verdovende middelen handelt. Een film zonder veel inhoud.

Hot Chili

1985 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1985. Erotiek van William Sachs. Met o.a. Charles Schillaci, Alan J. Kayser, Joe Rubbo, Chuck Hemingway en Louisa Moritz.

Vier gezonde, stevige Amerikaanse boys zonder centen worden ober in een sjiek Mexicaans hotel om zich zo te verlustigen aan de weelderige, welwillende vrouwelijke clientèle. De hotelmanager probeert daar tevergeefs een stokje voor te steken. Flauw, voorspelbaar met af en toe wat bloot.

Her mit den kleinen Schweinchen

1985 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1985. Erotiek van Otto Retzer. Met o.a. Wolfgang Fierek, Bea Fiedler, Susanne Bonneick, Wolfgang Jansen en Alexander Gittinger.

Een blijspel zonder veel niveau. Het gaat om persoonsverwisselingen, maar eigenlijk om seks.

Eis am Stiel, 6. Teil - Ferienliebe

1985 | Komedie, Erotiek

Duitsland/Israël 1985. Komedie van Dan Wolman. Met o.a. Zachi Noy, Jesse Katzur, Petra Kogelnik, Bea Fiedler en Yehuda Afroni.

Het eerste deel was nog te doen. De andere vijf delen van deze serie kunnen met goede wil toch nog vlot bevonden worden, maar de zesde aflevering is een banale en afgezaagde verfilming van de seksavonturen van drie pubers. Muziek uit de jaren 1950 en 1960. Ook bekend als FERIENLIEBE.

Sunshine Reggae auf Ibiza

1983 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1983. Komedie van François Petit. Met o.a. Karl Dall, Olivia Pascal, Chris Roberts, Jonny Jürgens en Isa Haller.

Een komedie rond een Oostfriese boer die naar Ibiza reist om daar zijn idool, een zangeres, te ontmoeten. Aangezien er op het eiland nog een steenrijke dubbelganger van hem rondloopt, zijn allerlei rolverwisselingen het gevolg. Een weinig intelligente film vol heisa. Franz Marischka staat als François Petit in de cast.

Sapiches

1983 | Erotiek, Komedie, Drama

Israël/Duitsland 1983. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Yiphtakh Katzur, Tzahi Noi, Jonathan Sagall, Dvora Kedar en Menashe Warshawsky.

In het vierde deel van deze Israëlisch-Duitse co- produktie zijn onze vrienden in dienst. Er is echter een vrouwenkamp om de hoek en in het kamp zit een homoseksuele arts. Stof genoeg voor allerlei platte en melige grappen.

Roman Zair

1983 | Erotiek

Duitsland/Israël 1983. Erotiek van Dan Wolman. Met o.a. Yiftach Katzur, Zachi Noy, Jonathan Sagall, Devora Keidar en Menashe Warshawsky.

Alweer deel vijf uit de schijnbaar oneindige, LEMON POPSICLE- serie waarin de drie mentaal gehandicapte hoofdrolspelers nog steeds achter de beschikbare meisjes aan zitten. Nieuwste deprimerende aanwinst is het Duitse would-be sterretje Dollar in een van de meest vernederende vertolkingen ooit op het witte doek te zien. Wie dit soort primaire ongein grappig vindt, loopt daar beter niet mee te koop. Ook bekend als BABY LOVE.

Das Verrückte Strandhotel

1983 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1983. Komedie van Franz Marischka. Met o.a. Wolfgang Jansen, Bea Fiedler, Angelika Böck, Karl Dall en Franco Schick.

Een zakenman hoopt een ongestoord dienstreisje te kunnen maken met zijn knappe secretaresse, maar treft in een hotelletje ter plekke zijn echtgenote met haar minnaar aan. Een seksfarce met veel hollen en draven, misverstanden en versteende sekstaferelen. Niet leuk.

Myriam.... Meine wilden Freuden

1982 | Erotiek

Duitsland 1982. Erotiek van Lester C. Williams. Met o.a. Susanne Hermann, Michaela Feicht, Herbert Stiny, Elenora Melzer en Mario Pollak.

Een jonge vrouw neemt op gepaste wijze wraak op haar overspelige echtgenoot door zich ook in te laten met buitenechtelijke minnaars. Dan ontdekt zij dat zij niet de bedrieger is maar het slachtoffer wordt van een manipulerende echtgenoot; die haar minnaars betaalt om haar te behagen om zodoende de zaak onder controle te houden

Myriam - Meine wilden Freuden

1982 | Erotiek

Duitsland 1982. Erotiek van Lester C. Williams. Met o.a. Bea Fiedler, Mario Pollak, Elenora Melzer, Herbert Stiny en Michaela Feicht.

Een jonge vrouw wreekt zich op haar ontrouwe echtgenoot door zich ook in avontuurtjes te storten. Maar dan komt uit dat haar echtgenoot de minnaars heeft betaald en zo de controle behoudt. Andreas Katsimitsoulias regissert hier als Lester C. Williams.

Dirndljagd am Kilimandscharo

1982 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1982. Komedie van Franz Marischka. Met o.a. Wolfgang Jansen, Wolfgang Fierek, Isa Haller, Bea Fiedler en Angelikka Böck.

Allerhande pikante avontuurtjes in Mombassa, Kenia (en dus niet in Tirol, zoals de Nederlandse titel TIROLERS WETEN VAN (HETE) WANTEN ons wil doen geloven). Veel blote borsten en onbeholpen grappen. Alleen enkele safari-scènes zijn de moeite waard. Ook bekend als DAS VERRŸCKTE STRANDHOTEL.

Die Nackten Superhexen vom Rio Amore

1981 | Erotiek, Misdaad

Spanje/Duitsland 1981. Erotiek van Jack Griffin. Met o.a. Katja Bienert, Ursula Buchfellner, Raquel Evans, Antonio Mayans en Tony Skios.

Een jonge vrouw, Betsy Norman (Buchfellner), die in een Spaans hotel werkt, valt in de handen van niets ontziende bordeelbezitters. Na veel moeite slaagt haar vriend Ron, die manager van het hotel is, erin haar te bevrijden. Achter het complot zat de jaloerse bazin van Ron, Sheila (Guzon). Tegelijkertijd zit Betsy`s zus, Linda (Bienert) op een streng meisjesinternaat in Zwitserland, waar ze haar eerste lesbische ervaringen opdoet. Een film die zoals de (Duitstalige) titel belooft, vol zit met naakt, maar liefdeloos en goedkoop blijft. Jack Griffin is een pseudoniem van de Spaanse veelfilmer Jésus Franco. Er bestaat ook een versie van 81m en in dit geval geldt beslist hoe korter hoe beter.

Keiner hat das Pferd geküsst

1980 | Komedie

Duitsland 1980. Komedie van Martin Müller. Met o.a. Wolfgang Fierek, Dolly Dollar, Richard Rigan, Bea Fiedler en Eddi Arent.

Martin Müller, een medewerker van Klaus Lemke, heeft met dezelfde kring van mensen als Lemke een film gemaakt over moeilijkheden in een hedendaagse relatie. Het is allemaal erg banaal en lang niet zo succesvol als Lemke zelf. Lemke weet zijn mensen blijkbaar beter te inspireren. Het scenario is van regisseur Müller. Het camerawerk is van Rüdiger Meichsner.

Heisse Kartoffeln

1980 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1980. Komedie van Siggi Götz. Met o.a. Stephane Hellel, Zachi Noy, Ulla Maris, Amadeus August en Bea Fiedler.

Een komedie met persoonsverwisselingen over een wat suffe arts en enkele schaars geklede jongedames. Aangezien men nogal wat heeft overgenomen uit populaire komedies, ontstond er nog een redelijk acceptabele ontspanningsfilm.

Drei Schwedinnen auf der Reeperbahn

1980 | Erotiek

Duitsland 1980. Erotiek van Walter Boos en Walter Broos. Met o.a. Tanja, Mik Werup, Bea Fiedler, Gina Janssen en Tobias Meister.

Een stel jonge Zweedse meisjes komt onderzoeken of de Hamburgse Reeperbahn werkelijk zo'n erotisch-opwindende omgeving is als de verhalen suggereren. En dat zit wel goed - althans volgens softporno-regisseur Boos, die een lange tijd bijna tien van zulke flutwerkjes per jaar heeft afgeleverd.

Graf Dracula (bei[KL29]t jetzt) in Oberbayern

1979 | Erotiek, Horror

Duitsland 1979. Erotiek van Carlo Ombra. Met o.a. Gianni Garko, Betty Vergès, Bea Fiedler, Giacomo Rizzo en Ralf Wolter.

Een jonge fotograaf en drie sexy modellen maken in de kelders van een eng kasteel een serie griezelfoto's en hebben een ontmoeting met de kasteelheer, die zich als vampier ontpopt. Hoe laag men z'n verwachtingen ook stelt - deze film kan er niet aan tegemoet komen.

Die Pinups und die heißer Typ

1979 | Muziek, Komedie, Romantiek

Duitsland/Israël 1979. Muziek van Yoel Silberg. Met o.a. Sascha Hehn, Moti Giladi, Pinups, Bea Fiedler en Jürgen Emanuel.

Freddy droomt van een carri[KA2]ere als componist. Om zijn muziekstukken te kunnen verkopen sticht hij een popgroep die uit vier prachtige vrouwen bestaat zonder muzikaal talent (de Pinups). De film gaat over de carrière en de problemen van deze groep met een vleugje bloot en geforceerde humor.

Popcorn & Himbeereis

1978 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1978. Komedie van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Olivia Pascal, Benny, Gesa Gabor, Zachi Noy en Karl-Heinz Maslo.

Op de laatste werkdag voor haar vakantie verliest een kantoormeisje de 17.000 mark die zij voor haar firma naar de bank zou brengen. Ach, lieve hemel! Zoeken, dus, vooral in de diverse bedden van haar vriendjes, waar zij haar vrije tijd pleegt door te brengen. Lachen en gieren om komisch vertier en seksplezier.

Insel der 1000 Freuden

1978 | Erotiek, Thriller

Duitsland 1978. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Olivia Pascal, Philippe Garnier, Marine Mervil, Bea Fiedler en Antje Schnell.

Op de Seychellen raakt een playboy betrokken bij chantage, moord, marteling en blanke slavinnen-handel, terwijl ook De Ware Liefde hem ten deel valt. De film moet eigenlijk gezien worden vanwege zijn monumentaal onzinnige plot en karakters. Meeste versies zijn gelukkig amper 70m. Ook bekend als SEX SLAVES en op video als SEX FEVER.

Hurra, die Schwedinnen sind da

1978 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1978. Komedie van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Wolf Goldan, Scarlett Candy, Jacques Herlin, Bea Fiedler en Erich Padalewski.

De burgemeester van een Beiers dorpje heeft een zwarte dochter (het resultaat van een buitenechtelijk slippertje tijdens een dienstreis in Afrika), die hij tegen aantrekkelijke voorwaarden probeert uit te huwelijken aan een plaatselijke hotelier. Hij stelt hem een lening van DM 400.000 ter beschikking. Als deze onwillig is te trouwen, eist hij het geld terug en de gastwirt bouwt zijn établissement om in een fitnesscentrum i.v.m. een grote subsidie. Zeven Zweedse schonen, die toevallig aanwezig zijn schieten hem te hulp om klanten te winnen. Te verwaarlozen seks-ongein in de reeks met banaal dialoog, die overloopt van z.g. kluchtigheid. Ook bekend als HURRA, DIE SCHWEDINNEN KOMMEN. Zie ook 'Tiroler'-seksfilms.

Dans la chaleur des nuits d'été

1978 | Erotiek, Avonturenfilm

Frankrijk/Duitsland 1978. Erotiek van Siggi Götz. Met o.a. Stéphane Hillel, Olivia Pascal, Betty Verges, Claus Obalsky en Edwige Pierre.

Routine-softcore waarin twee jonge Duitsers vergezeld van het zusje van één van hen naar de Côte d'Azur trekken om daar te proberen zoveel mogelijk meisjes horizontaal te krijgen. Uitgebracht kort na SATURDAY NIGHT FEVER werd de film hertiteld tot SUMMER NIGHT FEVER en opgezadeld met een luidruchtige disco-soundtrack waarop o.a. Amanda Lear, La Bionda, Gerry Rafferty en Travel te horen zijn. Te zien valt er hoe dan ook weinig.

L'ile des mille plaisirs

-1 | Erotiek

. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. William Levine, Marine Mervil, Bea Fiedler, Philippe Garnier en Olivia Pascal.

De zeventienjarige Lady Henriette handelt haar financiële transacties nog altijd met despotische energie af. Ze heeft echter een tegenstander die net zo meedogenloos handelt als zijzelf. Lady Henriette benadert het fotomodel Peggy voor wat speurwerk. Een en ander loopt al snel uit de hand