Mary-Robin Redd

Acteur

Mary-Robin Redd is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Children of Divorce

1980 | Drama

Verenigde Staten 1980. Drama van Joanna Lee. Met o.a. Barbara Feldon, Lance Kerwin, Stacey Nelkin, Billy Dee Williams en Olivia Cole.

Drama over de uitwerking die een scheiding heeft op jongeren in drie gezinnen uit verschillende milieus, geschreven door regisseur Lee.

Mirrors

1978 | Thriller

Verenigde Staten 1978. Thriller van Noel Black. Met o.a. Kitty Winn, Peter Donat, William Swetland, Mary-Robin Redd en William Burns.

Op vakantie in New Orleans droomt Marian van gewelddadige sterfgevallen: spiegels reflecteren het gelaat van het slachtoffer en dat van een gestorven voodoo-koningin. Onduidelijk blijft tot en met het einde in hoeverre droom en werkelijkheid van elkaar verschillen. Een matige spanning, die veelal door de muziek moet worden opgewekt, omdat de inhoud riekt naar opgeklopte lucht.

Marianne

1975 | Horror

Verenigde Staten 1975. Horror van Noel Black. Met o.a. Kitty Winn, Peter Donat, William Swetland, Mary-Robin Redd en Robin Keefer.

Een vrouw raakt in New Orleans gefascineerd door occulte groepen en vooral door het verhaal over Marie Laveau, de negentiende-eeuwse Voodoo-koningin wier geest nog steeds over de stad dwaalt. Mariannes leven begint parallellen te vertonen met dat van de koningin. Ook bekend als MIRRORS.

The Group

1966 | Drama

Verenigde Staten 1966. Drama van Sidney Lumet. Met o.a. Candice Bergen, Joan Hackett, Elizabeth Hartman, Shirley Knight en Joanna Pettet.

Onevenwichtige, maar over het algemeen wel goede verfilming van Mary McCarthy's gelijknamige best-seller, die eigenlijk niet meer is dan een soap-opera van niveau over acht jonge vrouwen die net afgestudeerd zijn aan een universiteit. Knight en Hackett blinken uit in de toch al uitstekende rolbezetting. De filmdebuten van Bergen, Hackett, Pettet, Widdoes en Holbrook. Het scenario is van Sidney Buchman. Het camerawerk is van Boris Kaufman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mary-Robin Redd op televisie komt.

Reageer