Justine Lord

Acteur

Justine Lord is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Fiction Makers

1969 | Thriller, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1969. Thriller van Roy Ward Baker. Met o.a. Roger Moore, Sylvia Syms, Kenneth J. Warren, Justine Lord en Philip Locke.

Simon Templar, alias The Saint, in de slag met de organisatie SWORD waarvan de laatste letters natuurlijk staan voor 'WOrld DOmination'. De film is een aflevering van de populaire Britse televisieserie die, aangevuld met nieuw materiaal, geschikt is gemaakt voor de Europese bioscopen. Veel SF-snufjes en ouderwets geknok.

Night After Night After Night

1969 | Horror, Erotiek, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1969. Horror van Lindsay Shonteff. Met o.a. Jack May, Justine Lord, Gilbert Wynne, Linda Marlowe en Terry Scully.

In deze goedkope en onaangename seksfilm annex thriller wordt Londen geteisterd door een vrouwenmoordenaar. De politie- inspecteur ziet de werkelijke dader zo hardnekkig níet staan, dat het tenslotte bijna gênant wordt. Shonteff regisseerde deze griezelige film onder het pseudoniem van Lewis J.Force.

Act of Murder

1964 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1964. Mysterie van Alan Bridges. Met o.a. John Carson, Anthony Bate, Justine Lord, Duncan Lewis en Dandy Nichols.

Een mysteriefilm naar een boek van Edgar Wallace, over echtparen die van huizen ruilen tijdens hun vakantie, waarbij één echtpaar zich in de nesten werkt. Kleine thriller, maar aardig.

Maniac

1962 | Horror, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1962. Horror van Michael Carreras. Met o.a. Kerwin Mathews, Nadia Gray, Donald Houston, Justine Lord en Leon Peers.

Een van de beste Engelse thrillers, vlak na PSYCHO gemaakt, waarin Mathews als kunstenaar met vakantie in Frankrijk haatgevoelens opwekt bij de vader van een vriendinnetje. Goede wendingen in de plot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Justine Lord op televisie komt.

Reageer