Matthew Jason Walsh

Regisseur, Acteur, Componist

Matthew Jason Walsh is regisseur, acteur en componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Bloodletting

1997 | Misdaad, Thriller, Horror

Verenigde Staten 1997. Misdaad van Matthew Jason Walsh. Met o.a. James L. Edwards, Ariauna Albright, Randy Rupp, Sasha Graham en Scooter McCrae.

Butch Harlow (Edwards) maakt amok en moordt een hele familie uit. Hij beschildert hun gezichten zodat ze op circusclowns lijken. Serena (Albright), een jonge vrouw, spoort de gestoorde Butch op en brengt hem een bezoekje aan huis. Ze legt hem uit dat ze getuige was van een van zijn moorddadige uitspattingen en dat zij door deze afschuwelijke daad in vervoering is geraakt. Ze vraagt hem de kunst van het doden zonder gepakt te worden bij te brengen. Na haar opleiding moet Serena haar vaardigheden aan de hand van een examen tonen: een dronken hoer wordt opengereten en Serena en Butch storten zich in een seksorgie, terwijl het ontzielde lichaam naast hen ligt. Ook Serena`s gewelddadige ex- vriendje (Rupp) moet eraan geloven als ze hem een stel vingers afhakken. Er zijn verder een heleboel arme zielen die het slachtoffer worden van dit ziekelijke stel psychopaten. Deze film moet maar net je kopje thee zijn om de humor en de quasi grappige vondsten te kunnen waarderen van regisseur Walsh, die zelf het scenario schreef. Bijna nodeloos om op te merken dat deze splattermovie indertijd direct op video uitkwam en bestemd was voor de onderste planken van de achterafvideotheek. Genrefans kunnen hun hartjes ophalen.

City of Vampires

1994 | Horror

Verenigde Staten 1994. Horror van Ron Bonk. Met o.a. Matthew Jason Walsh, Ann-Marie O'Keefe, Pam Simmons, Noel Bonk en Jason Burke.

VV.

Zombie Cop

1991 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Horror van J.R. Bookwalter. Met o.a. Michael Kemper, Ken Jarosz, James R. Black Jr., Bill Morrison en James L. Edwards.

Een voodoo-tovenaar vermoordt zijn grote vijand, een politieman. Hij brengt het slachtoffer vervolgens weer tot leven als een zombie, zodat hun onderlinge gevecht doorgaat. Geen van beide karakters kan sterven en hun lange, lange onnodige strijd, die zich in de stad afspeelt, is op den duur eentonig. Een videofilm van de in Ohio wonende meester van de goedkope produkties, Bookwalter, die duidelijk niet over het budget voor een zombie-grime beschikte. Het zogenaamd wegrottende gezicht van de smeris blijft eruitzien als in verband gewikkeld.

Ghoul School

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Timothy O'Rawe. Met o.a. Joe Franklin, William Friedman, Scott Gordon, Paul Venier en Nancy Sirianni.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Matthew Jason Walsh op televisie komt.

Reageer