Margit Kocsis

Acteur

Margit Kocsis is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Liga no es cosa de hombros

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Ignacio F. Iguino. Met o.a. Cassen, Mary Santpere, Santi Sans, Cris Huerta en Monica Kolpek.

Om aan een bedrogen echtgenoot te ontsnappen vermomt een vrouwenjager zich als een Argentijnse voetballer. Echt onuitstaanbaar.

Playa de Formentor

1964 | Romantiek

Spanje 1964. Romantiek van Germán Lorente. Met o.a. Gebriele Tinti, Margit Kocsis, Soledad Miranda en Gerard Tichy.

In een luxe badplaats ontbrandt een onmogelijke liefde. Zo begon regisseur Lorente zijn pogingen om het 'moderne' milieu van de toenmalige Europese cinema na te apen. Er ontspint zich een suggestieve tegenstelling tussen de vrouwelijkheid van Miranda en die van Kocsis.

El Rapto de T.T.

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van José Luis Viloria. Met o.a. Margit Kocsis, María Silva, Emilio Laguna en José Luis Coll.

Een bende armoedige Spaanse dieven ontvoert de oogverblindende Franse ster T.T., hetgeen de nodige problemen met de vriendin van de baas oplevert. Een echt vermakelijke en goed gespeelde komedie, die tot stand kwam ter gelegenheid van de 'boom' van B.B. -de fabelachtige Brigitte Bardot- in Spanje.

Coplan agent secret FX-18

1964 |

Frankrijk/Italië/Spanje 1964. Maurice Cloche. Met o.a. Ken Clark, Jany Clair, Jacques Dacqmine, Daniel Ceccaldi en Christina Gaioni.

Geheim agent Coplan krijgt tijdens Middellandse Zee vakantie opdracht om spionage-complot op te rollen dat vanaf luxe-jacht in haven van Mallorca opereert. Doorsnee-avonturen hebben toeristische achtergrond en Clark kan weliswaar niet acteren, maar staat in de gevechten zijn mannetje.

Antes de anochecer

1964 | Romantiek

Spanje 1964. Romantiek van Germán Lorente. Met o.a. Marcos Martí en Margit Kocsis.

Dit is een levendige liefdesgeschiedenis van een arts uit de provincie en een jong, enigszins onevenwichtig meisje, dat later moeilijkheden zal veroorzaken. De eerste film van Germán Lorente, en geen beste.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Margit Kocsis op televisie komt.

Reageer