Larry Thomas

Acteur

Larry Thomas is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Surface to Air

1997 | Actiefilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van Rodney McDonald. Met o.a. Michael Madsen, Chad McQueen, Melanie Shatner, Teri Thompson en Larry Thomas.

Dylan Massin en copiloot Lori Forrester staan aan het begin van hun glansrijke carrière bij de Amerikaanse Luchtmacht. Ze moeten eerst nog hun zware training zien af te ronden. Op ditzelfde moment is kolonel Kahlid in training om de gevreesde Saddam Hussein te verslaan. Masin en Forrester worden op hun eerste missie gestuurd, maar dat loopt helaas verkeerd af. Hun toestel wordt boven Irak meteen neergeschoten. Er wordt een strijd geleverd waarbij meerdere partijen betrokken zijn dan zij hadden verwacht

Streets of Death

1988 | Thriller

Verenigde Staten 1988. Thriller van Jeff Hathcock. Met o.a. Simon DeSoto, Susanne Smith, Guy Ecker, Tommy Kirk en Larry Thomas.

Vijf prostituées worden op afschuwelijke wijze vermoord en alles wijst erop dat er meer slachtoffers uit het milieu zullen vallen, zeker wanneer blijkt dat de politie 'meewerkt'. De daders blijken twee 'journalisten' te zijn die van de politie de toestemming krijgen een documentaire te maken over het leven van een sloerie. Een ex-agent biedt zijn hulp aan in de zaak en een agente doet zich voor als lokvogel. Slachtoffers blijven echter bij bosjes vallen. Totdat uiteraard de 'slachters' slordig worden. Regisseur Hathcock, die zelf het scenario schreef, draaide twee jaar eerder al eens een soortgelijke bloedige thriller, NIGHT RIPPER. De muziek is van Bill Parlsey, het camerawerk van Michael N.J. Wright.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Larry Thomas op televisie komt.

Reageer