Saverio Costanzo

Regisseur, Scenarist

Saverio Costanzo is regisseur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Hungry Hearts

2014 | Drama, Thriller

Italië 2014. Drama van Saverio Costanzo. Met o.a. Adam Driver, Alba Rohrwacher en Roberta Maxwell.

Psychologisch drama over de kloof die ontstaat tussen twee jonge ouders na de geboorte van hun eerste kind.

De eenzaamheid van de priemgetallen

2010 | Drama

Italië/Duitsland/Frankrijk 2010. Drama van Saverio Costanzo. Met o.a. Isabella Rossellini, Luca Marinelli, Alba Rohrwacher, Arianna Nastro en Vittorio Lomartire.

Om de alom geprezen en veel verkochte roman van Italiaan Paolo Giordano - met daarin een meer dan twintig jaar durende geschiedenis vol onuitgesproken poëtische gedachten en weinig actie - in één film te voegen, is regisseur Constanzo net niet gelukt. De film volgt het leven van een jongen en een meisje, beiden getraumatiseerd door gebeurtenissen in hun jeugd en daardoor altijd samen maar toch eenzaam. Constanzo presenteert sterke scènes, maar probeert vaak met montage en muziek elke emotie te onderstrepen en zit daarmee alleen zijn uitstekende hoofdrolspelers in de weg.

In memoria di me

2007 | Drama

Italië 2007. Drama van Saverio Costanzo. Met o.a. Christo Jivkov, Filippo Timi, Marco Baliani, André Hennicke en Fausto Russo Alesi.

Jongeman kiest voor priesterambt, maar ontsnapt ook in het klooster niet aan de wereldse verlokkingen.

Private

2004 | Drama

Italië 2004. Drama van Saverio Costanzo. Met o.a. Hend Ayoub, Mohammad Bakri, Lior Miller en Arin Omary.

De Palestijn Mohammed woont met zijn vrouw en vijf kinderen in een huis dat tussen een Palestijns stadje en een Israëlische basis ligt. Op een kwade dag bezet het Israëlische leger zijn huis, maar Mohammed weigert te vertrekken. Zijn vrouw en kinderen zijn niet gelukkig met zijn geweldloos verzet. Mohammed houdt vol. 'Als je vandaag wegloopt, zul je altijd weg moeten lopen.'

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Saverio Costanzo op televisie komt.

Reageer