Pascale Vital

Acteur

Pascale Vital is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Les Filles du château

1987 | Erotiek, Komedie

Frankrijk 1987. Erotiek van Bob W. Sanders. Met o.a. Pascale Vital, Isabelle Legrand, Thierry Dorval, Frank Porcher en Catherine Lascault.

Komische en erotische politie-avonturen in een dorpje in Alpes- de-Haute-Provence. Het kasteel van Vallonge speelt een centrale rol in verschillende onbetekenende verwikkelingen. Met een paar animatiescènes, die echter zo weinig voorstellen dat je je afvraagt waarom deze flauwe maar niet onaardige komedie alleen voor kijkers van achttien jaar en ouder is goedgekeurd.

Danger! Femmes libérées...

1987 | Erotiek, Komedie

Frankrijk 1987. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. M. Ziouche, Marie Disnel, Danièle Guégo, Michel Duchezeau en Dominique Lestournel.

In een schitterende villa aan de Côte d'Azur naait iedereen iedereen zonder zich al te veel te bekommeren om het geslacht van de partner. Een opeenvolging van langdradige sketches. Toch is deze pornofilm minder idioot dan het merendeel en gelukkig zijn de speelsters écht mooi.

Putain de sorcière

1982 | Drama, Mysterie

Frankrijk 1982. Drama van Gilbert Roussel. Met o.a. Pascale Vital, Alain Plumey, Brigitte Verbeck, Georges Da Silva en Elisabeth Buré.

De titel geeft een vals beeld van de inhoud. Het gaat om een dorpsdrama, inclusief moord, een mooie in afzondering levende tovenares, magie, een gestoorde verkrachter van kleine meisjes en andere ingrediënten. Deze vreemde film steekt boven de normen van de Franse cinema uit en slaagt er, ondanks enkele blunders, in een wonderlijke en soms angstaanjagende sfeer op te roepen. Ook bekend als LA FILLE DU FOND DES BOIS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pascale Vital op televisie komt.

Reageer