Ah gossie, 2019 is echt weer voorbij gevlogen he jongens?!
Bi-zar gewoon. Bij Dorst gaan we graag mee in de huidige tijdsgeest, maar dan wel op onze eigen manier. Daarom presenteren wij jullie hier: de enige echte essentiële eindejaarslijstjes. Speciaal van ons, voor jullie. Geniet ervan rakkers!

Kerssemis! Wat een schittermagische bende is het toch altijd: lekker door heel het land heen scheuren omdat je tante een nieuw appartement heeft ergens afgelegen in de provincie en daar per se de familie bij elkaar wilt hebben; lekker bakken vol boterige aardappelgratin en potten cranberry-saus naar binnen stofzuigen alsof er geen morgen is; voor de zoveelste keer aan je oma uitleggen dat je culturele antropologie studeert en je weer eens moet verdedigen waarom dat relevant is voor de wereld (ook al vind je er zelf eigenlijk ook geen zak aan); én - last but zekers te weten not least - dealen met je discriminerende oom en z’n onwaarschijnlijk ongepaste rot grappen. 

Elk jaar denk je weer: had ik mij maar beter voorbereid op Ome Jerry en z’n niet bepaald ruimdenkende wereldbeeld. Had ik maar argumenten om mij tegen deze zak tuinaarde te wapenen! 

Nou meid, dan ben je aan het juiste adres. Wij hebben voor jou vijf Dorst-klassiekers op een rijtje gezet die zelfs je oom Jerry tot verfrissende nieuwe inzichten kan laten komen. Watch and learn.