zomergasten op het witte doek 2019

Bekijk van 28 juli tot en met zondag 1 september alle zes afleveringen van Zomergasten live op het witte doek in het filmtheater en beleef het ultieme Zomergastengevoel in De Uitkijk in Amsterdam.

Onderuitgezakt in het pluche krijgt u een koel glas prosecco en verschillende huisgemaakte hapjes.

VPRO-leden zijn van harte welkom. Kaarten kosten 11 euro per persoon (inclusief een glas prosecco en hapjes) en zijn verkrijgbaar bij Filmtheater De Uitkijk. Klik in de onderstaande alinea's met informatie per gast op de directe ticketlinks.

*Let op: de uitzendingen zijn te zien op het witte doek bij De Uitkijk. VPRO Zomergasten wordt opgenomen in Hilversum, zonder publiek.*

zomergasten 2019


28 juli - John van den Heuvel (Amsterdam, 1962) , misdaadverslaggever, presentator en oud-politieman opent het nieuwe seizoen van VPRO Zomergasten.
Klik hier voor kaarten voor de voorstelling →

4 augustus - Hanna Bervoets (Amsterdam, 1984) is één van de meest veelzijdige en productieve auteurs van haar generatie.
Klik hier voor kaarten voor de voorstelling →

11 augustus - Nina Jurna (Renkum 1969) is Latijns-Amerikacorrespondent voor NRC Handelsblad in Rio de Janeiro, Brazilië. 
Klik hier voor kaarten voor de voorstelling →

18 augustus - Maxim Februari (Coevorden, 1963) is jurist en filosoof en is bekend als succesvol romanschrijver en sinds 2010 als columnist verbonden aan NRC Handelsblad. Vorig jaar won Februari de J.L. Heldringprijs voor de beste journalistieke columnist van 2018.
Klik hier voor kaarten voor de voorstelling →

25 augustus - Wanda de Kanter (Den Haag 1959) is sinds 2013 als longarts verbonden aan het Antoni van Leeuwenhoek oncologisch ziekenhuis in Amsterdam. Naast haar werk als longarts strijdt De Kanter met collega Pauline Dekker tegen de tabaksindustrie en voor een rookvrije jeugd.
Klik hier voor kaarten voor de voorstelling →

1 september - Ivo van Hove (Heist-op-den-Berg, 1958) is één van de meest geroemde toneel- en operaregisseurs ter wereld. Daarnaast is hij directeur van Internationaal Theater Amsterdam (ITA). 
Klik hier voor kaarten voor de voorstelling →

Zomergasten op het witte doek
28 juli t/m 1 september                           

Filmtheater De Uitkijk
Prinsengracht 452
Amsterdam

Zaal open: 19.45 uur
Aanvang: 20.15 uur
Einde: 23.15 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Filmtheater De Uitkijk
(klik in de bovenstaande alinea's met informatie per gast op de directe ticketlinks)