Nooit Meer Slapen leesclub

Op 19 en 20 mei vinden de Das Mag leesclubs plaats. Ben je erbij? Dan helpen wij je een handje met je huiswerk! Via onze speciale leesclub-podcast hoor je wat de schrijvers in Nooit Meer Slapen vertelden over hun werk. Niet alleen handig als je deelneemt aan de leesclub; ook als je er niet bent, kan je er via ons toch een beetje bij zijn!

Wat bewoog Hanna Bervoets om Fuzzie te schrijven of waarom koos Jan van Mersbergen voor een paard als verteller in De Ruiter? Hoe moeilijk was het voor Karin Amatmoekrim om het persoonlijke Tenzij de vader te schrijven? En hoe was dat voor Jelle Brandt Corstius met As in tas? 

Bijna alle schrijvers van de Das Mag-leesclubs zijn in Nooit Meer Slapen te horen geweest. Deze reportages en gesprekken zijn nu dus gebundeld in een speciale podcast, die jou kan helpen met je voorbereiding op één van de leesclubs.

Dit weten we nog van de middelbare school: de verfilming is nooit zo goed als het boek, maar het is behoorlijk handig om wat meer achtergrondinformatie te hebben.

hoe beluister ik de podcast?

De speciale Nooit Meer Slapen leesclub-podcast vind je in iTunes, op Stitcher, en via deze link in je RSS-lezer. Vervolgens kies je de schrijver wiens boek je gaat lezen. Luister, en hoor alles wat jouw schrijver over zijn of haar boek heeft verteld!

Mocht je honger naar cultuur nog niet gestild zijn, dan kun je je abonneren op de dagelijkse uitzendingen van Nooit Meer Slapen, het culturele radioprogramma van de VPRO. Dat kan hieronder: