podcast

De beste uitvinding ooit op het gebied van radio terugluisteren: de podcast. Makkelijk thuis te downloaden op je computer of telefoon, en probleemloos op de fiets of in de trein de beluisteren. Hoe werkt het?

hele uitzending

Om Nooit Meer Slapen als podcast te ontvangen plak je onderstaande link in een podcastreader (bijvoorbeeld Stitcher). Je krijgt dan de meest recente complete aflevering van Nooit Meer Slapen automatisch toegestuurd:

http://radiobox2.omroep.nl/rss/ug/programme/2465.rss

Je kunt ook een podcast-app op je Android- of Windows Mobile smartphone installeren. In dat geval gebruik je de zoekfunctie in je favoriete app.

Als je iTunes gebruikt (bijvoorbeeld op je iPhone), klik dan op deze link en volg de instructies aldaar. Ook dan krijg je de meest recente complete aflevering van Nooit Meer Slapen automatisch toegestuurd.

losse fragmenten

Liever losse fragmenten ontvangen? Plak dan onderstaande link in een podcastreader. Op je smartphone gebruik je de zoekfunctie in je podcast-app.

http://radiobox2.omroep.nl/rss/audiofragments/programme/2465.rss

Of luister de losse fragmenten terug in iTunes (of op je iPhone) via deze link.

Mis je nog de beschrijvingen bij de afleveringen of fragmenten? Wees niet getreurd. Meld je af voor de podcast, meld je vervolgens opnieuw aan, en alles werkt naar behoren.