podcast

Nooit Meer Slapen is niet alleen als radioprogramma, maar ook als podcast te beluisteren. Abonneer je nu en krijg elke dag automatisch de nieuwste aflevering op je telefoon, tablet of computer. Hoe werkt het?

Alle uitzendingen

Om Nooit Meer Slapen als podcast te ontvangen gebruik je een podcast app op je telefoon, tablet of computer. Voor iPhone is dat onder andere de Podcasts app, en voor Android-telefoons zijn er apps als Stitcher in de playstore te vinden. Vervolgens zoek je simpelweg 'Nooit Meer Slapen' in de app, je abonneert je op ons kanaal en klaar is kees. Je kan er voor kiezen de podcasts online te luisteren of te downloaden naar je telefoon.

Zoek je de podcast bijvoorbeeld in iTunes? Klik hier.

Fragmenten

Liever alle afleveringen ontvangen, maar wel in overzichtelijke brokken? Word lid van onze 'fragmenten' podcast en zoek zo makkelijker naar je favoriete gast of rubriek. Zo hoef je niet door een aflevering heen te scrollen om dat ene gesprek te vinden.

Series

Regelmatig zenden we bij Nooit Meer Slapen ook series uit die als podcast te luisteren zijn. We maken ze zelf, zoals Paradiso 50 over de geschiedenis van dé poptempel van Nederland, Rewind over vijf cruciale dagen in de Nederlandse dancegeschiedenis (i.s.m. 3voor12), en Podiumbeesten: over angstaanvallen, beta-blokkers en plankenkoorts. 

Soms maken onafhankelijke radiomakers series die bij ons worden uitgezonden, zoals De Man Is Lam van Rashif El Kaoui, een serie die vanuit meerdere perspectieven belicht wat het betekent om man te zijn.

Luister ook de VPRO Koos Podcast, een podcast over podcasts.

Filmpodcast

In Radio Cinema, worden de beste nieuwe (en soms oude!) films besproken door Pieter van der Wielen en filmjournalist Maartje Willems.

Of luister De film als een kroket, een podcast waarin moeder en dochter in gesprek gaan over hun generatie verschillen aan de hand van bekende en onbekende filmklassiekers.