Nooit Meer Slapen is niet alleen als radioprogramma, maar ook als podcast te beluisteren. Abonneer je nu en krijg elke dag automatisch de nieuwste aflevering op je telefoon, tablet of computer. Hoe werkt het?

Om Nooit Meer Slapen als podcast te ontvangen gebruik je een podcastapp op je telefoon, tablet of computer. Voor iPhone is dat onder andere de Podcasts-app, en voor Android-telefoons zijn er apps als Stitcher in de playstore te vinden. Vervolgens zoek je simpelweg 'Nooit Meer Slapen' in de app, je abonneert je op ons kanaal en klaar is kees. Je kan er voor kiezen de podcasts online te luisteren of te downloaden naar je telefoon.

Regelmatig zenden we bij Nooit Meer Slapen ook series uit die als podcast te luisteren zijn. We maken ze zelf, zoals Paradiso 50 over de geschiedenis van dé poptempel van Nederland, Rewind over vijf cruciale dagen in de Nederlandse dancegeschiedenis (in samenwerking met 3voor12), en Podiumbeesten: over angstaanvallen, beta-blokkers en plankenkoorts. 

Soms maken onafhankelijke radiomakers series die bij ons worden uitgezonden, zoals De Man Is Lam van Rashif El Kaoui, een serie die vanuit meerdere perspectieven belicht wat het betekent om man te zijn.

In Radio Cinema, werden de beste nieuwe (en soms oude) films besproken door Pieter van der Wielen en filmjournalist Maartje Willems.

Of luister De film als een kroket, een podcast waarin moeder en dochter in gesprek gaan over hun generatie verschillen aan de hand van bekende en onbekende filmklassiekers.

Mis je het overzicht? Luister dan de VPRO Koos Podcast, een podcast over podcasts.