podcast

Nooit Meer Slapen is niet alleen als radioprogramma, maar ook als podcast te beluisteren. Abonneer je nu en krijg elke dag automatisch de nieuwste aflevering op je telefoon, tablet of computer. Hoe werkt het?

Alle uitzendingen

Om Nooit Meer Slapen als podcast te ontvangen gebruik je een podcast app op je telefoon, tablet of computer. Voor iPhone is dat onder andere de Podcasts app, en voor Android-telefoons zijn er apps als Stitcher in de playstore te vinden. Vervolgens zoek je simpelweg 'Nooit Meer Slapen' in de app, je abonneert je op ons kanaal en klaar is kees. Je kan er voor kiezen de podcasts online te luisteren of te downloaden naar je telefoon.

Zoek je de podcast bijvoorbeeld in iTunes? Kik hier.

 

 

NMS Weekly

Vijf uitzendingen per week en tal van gasten is véél om bij te houden. Daarom is er nu NMS Weekly! Een podcast met een selectie van de leukste gesprekken, rubrieken en muziek van de hele week: hapklaar in één podcast van anderhalf uur. Abonneer je nu en krijg elke vrijdag je wekelijkse dosis NMS rechtstreeks op je tablet of smartphone.

Zoek je de podcast bijvoorbeeld in iTunes? Klik hier.

 

 

 

Fragmenten

Liever wel alle afleveringen ontvangen, maar wel in overzichtelijke brokken? Word lid van onze 'fragmenten' podcast en zoek zo makkelijker naar je favoriete gast of rubriek. Zo hoef je niet door een aflevering heen te scrollen om dat ene gesprek te vinden. 

 

 

advertentie