VPRO Koos

De onmisbare media-app met elke dag vijf kijk-, lees- en luistertips én een handige programmagids.

Download de VPRO Koos-app nu gratis:

VPRO Koos maakt je leven rijker én overzichtelijker

Deze mooie en handige app serveert je dagelijks vijf tips om te lezen, kijken of luisteren. Een diepgravende documentaire, poëtische podcast of grappig gifje van de VPRO of daarbuiten, zorgvuldig geselecteerd door de redactie. Klik meteen door, of deel de tip met vrienden en volgers. Je kunt je favoriete tips opslaan en bekijken in 'ik koos'.

Meer heb je eigenlijk niet nodig, maar toch heeft Koos ook een overzichtelijke en volledige radio- en tv gids. De app VPRO Koos is gratis te downloaden voor iPhone/iPad en voor Android

Nieuw: Koos de Bot!

Koos viert zijn eerste verjaardag met iets bijzonders: een bot.

Koos de app geeft de gebruiker dagelijks vijf tips om te kijken, lezen of luisteren. De volgende dag zijn er weer vijf nieuwe tips. Dat doet hij al een jaar, wat betekent dat er honderden prachtige tips in het archief zitten. Die tips weet Koos de Bot weer te vinden. Spreek hem aan op Facebook Messenger en hij legt je een aantal keuzes en vragen voor. Aan de hand daarvan zoekt de bot een tip uit het Koos-archief die helemaal bij je past.

Iedereen met een Facebookaccount kan nu persoonlijke mediatips van Koos krijgen. En al is Koos een bot, er bestaat een goede kans dat er iets moois tussen jullie opbloeit.

Lees hier meer over het ontstaan van Koos de Bot.

advertentie