Lees elke maand een boek samen met de schrijver in de Brommer op zee-boekenclub! In de maand oktober lezen we 'Kinderen van het Ruige Land' van Auke Hulst.

over het boek

Kinderen van het Ruige Land

Ergens op het noordelijke platteland in Groningen, in een gebied dat het Ruige Land wordt genoemd, groeit een viertal kinderen op. Hun vader is overleden, hun moeder is een levenslustige vrouw die wegloopt voor verantwoordelijkheden. Kunnen de kinderen ontkomen aan de groeiende problemen, of is hun lot al bepaald?

Met Kinderen van het Ruige Land werd Auke Hulst genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en won hij verschillende literaire prijzen, waaronder de Cutting Edge Award, de prijs voor het Beste Groninger Boek en de Langs de Leeuw Literatuurprijs, uitgereikt door Paul de Leeuw.

over de schrijver

Auke Hulst

Auke Hulst (Hoogezand-Sappemeer, 1975) groeide op in het buurtschap Denemarken, boven op de gasbel van Slochteren. Zijn jeugd daar – ‘in een Pippi Langkous-huis in een bos’ – stond model voor zijn  derde roman Kinderen van het Ruige Land (2012).

notities

Exclusieve notities bij het boek

In de Brommer op zee-app vind je niet alleen het boek, maar ook notities van de schrijver zelf. Met inkijkjes in het schrijfproces, extra anekdotes en prikkelende vragen aan jou - de lezer! Meer notities vind je dus in de app, te downloaden via de appstore of playstore.

meet up met de schrijver

Meet up op woensdag 26 oktober

Op woensdagavond 26 oktober gaan we met Auke Hulst in gesprek over zijn boek Kinderen van het Ruige Land tijdens de boekenclub-meet up. Er staat een mooi programma klaar met veel ruimte voor jouw vragen en éxtra leuk: Auke zal ook zijn eigen muziek spelen!

De inloop is om 19.00 uur en het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom en je kan zowel op locatie in Bibliotheek Hoogezand, als online meedoen.

Gratis aanmelden kan via deze link of onderstaande button.