podcastserie het laatste woord

OVT maakt speciaal voor de trouwe luisteraar een podcastserie: Het laatste woord, over historische klassiekers. Of zoals presentator Jos Palm het verwoordt: "Een gesprek met een verstandig persoon over een ertoe doend boek". Niet op de radio te horen, wel via de website of uw smartphone. Lees hieronder hoe u de serie kunt beluisteren.

Hoe abonneer ik mij op de podcast?

Als u een podcastabonnement op OVT neemt - gratis, uiteraard - dan downloadt uw smartphone, tablet of computer elke zondagmiddag automatisch de laatste uitzending van OVT, zodra u binnen bereik van WiFi bent. Eens in de maand krijgt u ook een aflevering van Het laatste woord binnen. Als u alleen naar Het laatste woord wilt luisteren kunt u zich ook alleen daarop abonneren. 

iTunes
RSS
Stitcher

Heeft u een iPhone of iPad? Abonneer u dan via de ingebouwde podcastapp. Deze paarskleurige app is automatisch op elke iPhone geïnstalleerd. Zoek op “OVT podcast” binnen de podcastapp en klik op 'subscribe' of 'abonneer', of klik hier vanuit het apparaat waarmee u zich wilt abonneren.

Meer hulp nodig? Bekijk dan deze handige gebruiksaanwijzing die we op facebook hebben geplaatst. 

Heeft u een Android-telefoon? Abonneer u dan via een podcastapp zoals Stitcher. Zoek op 'OVT podcast' of abonneer u via deze link. Stitcher is een gratis podcastapp die u via de Play Store kan downloaden.

Wilt u zich via uw computer of tablet abonneren? Dat kan via iTunes of via de website van Stitcher. Stitcher is een website en podcastapp. Op de website van Stitcher kunt u een account aanmaken en u vervolgens op podcasts abonneren. Via de site kunt u de podcast alleen streamen, niet downloaden.

kan ik de serie ook zonder podcastabonnement beluisteren?

Niet op de radio, wel op deze site. U kunt op deze pagina de afleveringen streamen. Maar dan kunt u ze natuurlijk niet downloaden om ze te beluisteren tijdens lange treinreizen op de telefoon, of op uw laptop in WiFi-loos gebied.