Ook in 2020 breekt OVT uit Hilversum. Zo zijn we op 19 januari in Den Haag bij literair festival Winternachten. Wil bij onze uitzending zijn? Meld je aan met een mailtje naar ovtlive@vpro.nl.

OVT bij Winternachten in Den Haag

Op zondagochtend 19 januari 2020 wordt OVT live uitgezonden vanaf het Winternachten festival.

In de foyer van Theater aan het Spui luistert en kijkt u naar gesprekken, interviews en verhalen met onder meer festivalauteurs. Een van de gespreksgasten is advocaat en hoogleraar Liesbeth Zegveld, onder meer bekend van processen aangespannen door nabestaanden van oorlogsslachtoffers in voormalig Nederlands-Indië.

Daarnaast zitten in de uitzending vaste onderdelen als de column, met een originele visie op heden of verleden, ditmaal van schrijver Nelleke Noordervliet, en de bespreking van historische publicaties. Presentatie: Paul van der Gaag en Jos Palm.

Wil je hierbij zijn? Mail naar ovtlive@vpro.nl om je aan te melden.

Winternachten Festival

Winternachten internationaal literatuur festival Den Haag viert zijn 25-jarig bestaan met een feestelijke editie! Met ruim honderd schrijvers, dichters en spoken word-artiesten uit binnen- en buitenland. Met voordrachten, proza, poëzie en spoken word, boekinterviews, actuele gesprekken, films en muziek. Van 15 tot en met 19 januari 2020 is Winternachten te vinden in theaters, bibliotheken en scholen door heel Den Haag. Informatie en tickets vind je hier.