podcast

Offline terugluisteren?

Luistert u graag naar OVT, maar slaapt u op zondag liever uit? Geen probleem: OVT is te beluisteren als podcast, zodat u OVT op een voor u geschikt moment via de smartphone of computer terug kunt luisteren.

ovt-terugluisterpodcasts

OVT heeft twee podcasts waarin de uitzending teruggeluisterd kan worden. In de ene kan de hele uitzending achter elkaar geluisterd worden, in de andere zijn de fragmenten van elkaar losgeknipt.

Abonneer u op de fragmenten via ►iTunes of ►RSS-feed.

Abonneer u op de hele uitzending via ►iTunes of ►RSS-feed of ►Stitcher.

ovt-podcastserie 'Tijdgeest'

VPRO en Solaparola presenteren een nieuwe serie: Tijdgeest, over vreemde ideeën uit het verleden. In korte radioverhalen van zo'n 12 minuten probeert Julie Blussé ideeën die ons nu vreemd voorkomen te verklaren door ze in hun tijdgeest te plaatsen.
Lees hier meer over de serie.
Abonneer u nu op de serie via ►iTunes, ►RSS-feed of ►Stitcher.

ovt-podcastserie 'het laatste woord'

Wist u dat OVT naast de wekelijkse radio-uitzending ook een maandelijkse serie maakt die alleen als podcast te beluisteren is? 
De serie 'Het laatste woord' gaat over historische klassiekers. Of zoals presentator Jos Palm het verwoordt: 'Een gesprek met een verstandig persoon over een ertoe doend boek'. Lees hier meer.

Hoe abonneer ik me op een podcast?

iTunes (voor Apple):

Klik op deze link, of:

Open iTunes, ga naar de iTunes Store en zoek op een podcast via het zoekveld geheel rechtsboven. In het resultatenoverzicht klik je op de podcast naar wens. Je bent nu op de podcastpagina van een programma. Klik hier op 'Abonneer mij'. De nieuwste afleveringen worden nu automatisch gedownload.

Meer hulp nodig bij het beluisteren van onze podcast via uw iPhone? Bekijk dan deze gebruiksaanwijzing.

RSS-feed
http://www.vpro.nl/podcasts/ovt-podcast.xml

Stitcher (voor Android):

Klik op deze link, of:

Download de app in de Google Play Store. Als je voor het eerst inlogt, vraagt de app naar je interesses. Verder kun je op categoriën zoeken bij 'browse shows'. Bij 'international' staan ook de Nederlandse podcasts. Zoek op 'VPRO' om de VPRO-podcasts te vinden. Voeg shows toe met het plusje bovenin om de nieuwste afleveringen gelijk te ontvangen.