Dag 6 - Nicolaas voelt zich verdrietig

Tim heeft een interview met journaliste Els van de VARA-gids. Nicolaas vraagt of hij er even bij mag zitten, maar beiden verzoeken hem vriendelijk de kamer even te verlaten.

Eerder die nacht

Nicolaas ligt heerlijk te slapen als opeens vanuit het niets zijn slaapkamerdeur dichtslaat. Freaky! Tim en Winfried liggen ondertussen in een hotel in Rotterdam. Tim is bezig met het installeren van de camera als ineens het beeld zwart wordt. Het enige wat je hoort is gefluister tussen de twee. Zouden ze seks hebben gehad? 

In de ochtend heeft Tim een interview met Els, een journaliste van de VARA-gids. Ze confronteert hem direct met de vraag waarom de camera rond 5 uur die nacht op zwart stond. Tim wordt achterdochtig en denkt dat Els een ingehuurde actrice is door de redactie. Els geeft aan dat dit niet het geval is; ze was toevallig wakker en heeft het zelf zien gebeuren op de stream.

Nicolaas komt binnen en vraagt aan Tim en Els of hij er even bij mag komen zitten. Zowel Tim als Els geven aan dat ze liever even met zijn tweeën dit gesprek voortzetten. Nicolaas zegt het te begrijpen en vertrekt naar zijn kamer. Daar vertelt hij aan de kijkers dat hij zich afgewezen voelt en dat hij opeens erg verdrietig is. Hij vindt het erg lastig om continu beoordeeld te worden door anderen. Zijn vriend Monte kijkt gelukkig mee met de stream en belt naar Nicolaas om hem op te vangen. Nicolaas barst in tranen uit. Via Twitter en Facebook krijgt hij tal van steunbetuigingen. 

Steun voor Nicolaas

Later op de dag ontmoet Tim een fan: Iljan. Iljan vertelt dat hij Super Stream Me erg leuk vindt, maar hij heeft het idee dat het soms gescript is. Tim legt uit dat dit vooral komt door zijn eigen onhandige acties zoals het laten zien van zijn pincode, per ongeluk. Kort daarna wordt Tim op zijn beurt weer paranoïde: hij vraagt zich af of Iljan een acteur is. Ze vinden elkaar in de gedachte dat Els van de VARA-gids misschien wel een actrice was. Ze stelde namelijk wel erg gekke vragen. 

advertentie