wetenschap havermoutpap

Een eclectische potpourri van interessante wetenswaardigheden

Na het zien van dit vrolijke en luchtige vierluik zult u net wat gemakkelijker door het leven gaan. Vanaf donderdag 30 november op NPO 3.

Wetenschap havermoutpap wordt een eclectische potpourri van interessante wetenswaardigheden. Na het zien van dit vierluik zult u net wat gemakkelijker door het leven kunnen banjeren. Iedere week gaat het over het onderwerp dat u het meest aan het hart gaat: uzelf.

Op basis van zuiver wetenschappelijk onderzoek, maar met de nodige dosis humor en relativering, zoekt de jonge psycholoog en presentator Pieter Hulst naar antwoorden op wezenlijke vragen die ons gedrag bepalen. Hoe vergroot u de kans op een petit romance met die prachtige collega? En hoe komt u in aanmerking voor loonsverhoging? De antwoorden op de vragen zijn luchtig van toon maar wel degelijk serieus, in de wetenschap dat alleen wetenschap wetenschappelijk is.

Hoe wordt u succesvol in de liefde? Hoe kunt u anderen beïnvloeden?
Hoe komt u van uw vooroordelen af? Hoe wordt u gelukkig? U ziet het vanaf 30 november in Wetenschap havermoutpap, een programma van Pieter Hulst en Willem Revis.