Trees zoekt het uit

Trees is een experiment. Trees is een app. Trees is een podcast. Trees is veel, maar bovenal is Trees een journalistieke zoektocht, waarbij de journalisten voor en vooral met jou uitzoeken wat jij wilt weten. 

Geen droge kost (oké, misschien soms een beetje), maar gewoon de onderwerpen die jij met je vrienden in de kroeg bespreekt. Onderwerpen die jou daadwerkelijk iets aangaan.

 

Trees als podcast

Hippe millennial? Zoek Trees in je favoriete podcastapp en gij zult vinden. Ben je toch niet zo thuis in deze materie, dan kan je hier lezen hoe dat werkt, een podcast.

Of luister via deze site

Dat kan namelijk ook. Dan heb je niet zo veel informatie en interactie als in de app. Maar het kan wel. Namelijk hier.Get it on Google Play

Onderzoeken

Download de Zomerspecials

Wie is Trees

Volkan Duvan

Opgegroeid in Arnhem, waar het gras altijd groener is. Verplaatst naar Amsterdam, omdat de wereld niet alleen uit gras bestaat. De voorliefde voor podcast bloeit omdat het niet zo vreet aan het geheugen van je telefoon.

Type journalist: filosoof, verhalenverteller
Favoriete podcast: Toendra
Guilty pleasure: de nieuwste bussen uit Turkije volgen 

Meike van Roosmalen

In een Brabants dorpje, onder de rook van Nijmegen, vind je mij in mijn zelf verbouwde huis. Ik ben 28 jaar en leg dagelijks heel wat kilometers af tussen huis en werk en dat heeft een flinke podcastverslaving veroorzaakt.

Type journalist: waakhond
Favoriete podcast: In The Dark
Guilty pleasure: iedere wakkere seconde van mijn dag naar foto’s van eten kijken (of foto’s van mijn eigen eten maken)

Tessa de Vries

Geboren en getogen in Groningen, maar inmiddels neergestreken in Utrecht. Ik studeerde religiestudies en antropologie, woonde een tijdje in Cairo en heb sindsdien een voorliefde voor deze miljoenenstad.


Type journalist: onderzoeker, nerd
Favoriete podcast: Invisibilia en Bob
Guilty pleasure: dierenfilmpjes.

En de rest van de redactie...