Babyblokkers

Je wil seks, maar geen baby's. Hoe doe je dat als er steeds meer verhalen de ronde doen dat de pil en andere anticonceptiemiddelen slecht voor je zijn?

In de serie Babyblokkers onderzoekt Trees hoe het ervoor staat met anticonceptie, voor vrouwen én mannen. In de eerste Redactie hebben Tessa, Volkan en Clairy het daarover. Clairy kent de pil nog uit een andere tijd, toen het geen last maar een bevrijding was.

Download de app

Trees werkt het best op je mobiel. Kies hier de juiste app store.


Get it on Google Play

Trees zoekt het uit

Trees is een app. Trees is een podcast. Trees is veel, maar bovenal is Trees een journalistieke zoektocht, waarbij de journalisten voor en vooral met jou uitzoeken wat jij wilt weten. 

Geen droge kost (oké, misschien soms een beetje), maar gewoon de onderwerpen die jij met je vrienden in de kroeg bespreekt. Onderwerpen die jou daadwerkelijk iets aangaan.

Reageer op de vragen en verhalen van de makers en draag actief bij aan lopende onderzoeken via de app. Bijvoorbeeld door een audio- of tekstbericht te sturen met die ene briljante tip of interviewvraag, of gewoon een goed verhaal. Trees luistert naar je.

Trees als podcast

Hippe millennial? Zoek Trees in je favoriete podcastapp en gij zult vinden. Ben je toch niet zo thuis in deze materie, dan kan je hier lezen hoe dat werkt, een podcast.

Of luister via deze site

Dat kan namelijk ook. Dan heb je niet zo veel informatie en interactie als in de app. Maar het kan wel. Namelijk hier.Get it on Google Play

Wie is Trees

Volkan Duvan

Opgegroeid in Arnhem, waar het gras altijd groener is. Verplaatst naar Amsterdam, omdat de wereld niet alleen uit gras bestaat. De voorliefde voor podcast bloeit omdat het niet zo vreet aan het geheugen van je telefoon.

Type journalist: filosoof, verhalenverteller
Favoriete podcast: Toendra
Guilty pleasure: de nieuwste bussen uit Turkije volgen 

Meike van Roosmalen

In een Brabants dorpje, onder de rook van Nijmegen, vind je mij in mijn zelf verbouwde huis. Ik ben 28 jaar en leg dagelijks heel wat kilometers af tussen huis en werk en dat heeft een flinke podcastverslaving veroorzaakt.

Type journalist: waakhond
Favoriete podcast: In The Dark
Guilty pleasure: iedere wakkere seconde van mijn dag naar foto’s van eten kijken (of foto’s van mijn eigen eten maken)

Tessa de Vries

Geboren en getogen in Groningen, maar inmiddels neergestreken in Utrecht. Ik studeerde religiestudies en antropologie, woonde een tijdje in Cairo en heb sindsdien een voorliefde voor deze miljoenenstad.


Type journalist: onderzoeker, nerd
Favoriete podcast: Invisibilia en Bob
Guilty pleasure: dierenfilmpjes

En de rest van de redactie...

advertentie